طرز تهیه فرنی خرما +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه فرنی خرما
بلغور خرما یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مقوی است که برای افطار یا سحری در ماه مبارک رمضان مناسب است، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه فرنی خرما برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای فرنی خرما |
|
شیر نر | 4 لیوان |
آرد برنج | 2 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
قند | 3 قاشق غذاخوری |
آب خرما | 2 قاشق غذاخوری |
گل سرخ | ¼ فنجان |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
تاریخ | 15 تا 20 عدد |
طرز تهیه فرنی خرما
مرحله اول
برای تهیه فرنی خرما لذیذ در ابتدای کار پوست و هسته خرماها را جدا کرده و به همراه 1 لیوان شیر داخل غذاساز میریزیم و چند بار هم میزنیم تا خوب مخلوط یا مخلوط شوند. روی طعم
مرحله دوم
حالا بقیه شیر را در قابلمه مناسبی بریزید سپس نشاسته و آرد را به قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا آرد گلوله نشود. سپس شکر، شیره خرما و ترکیب شیر و خرما را به قابلمه اضافه می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به قوام فرنی برسد. وقتی فرنی کمی غلیظ شد، گلاب را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا فرنی یکدست شود.
مرحله چهارم
وقتی فرنی به غلظت دلخواه رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس پودر دارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا فرنی یکدست شود. حالا اجازه دهید دمای فرنی کمی کاهش یابد.
مرحله پنجم
در صورت تمایل می توانید شیرینی فرنی را با شیره خرما تنظیم کرده و شکر را بردارید. طبق ذائقه می توانید مقداری پودر هل یا پودر زنجبیل به فرنی اضافه کنید. اگر دوست دارید تکه های خرما داخل فرنی باشد، آن را از صافی رد کنید.
مرحله ششم
سپس کاچاماکا را در دمای محیط می گذاریم تا دمای آن کمی پایین بیاید سپس آن را در بشقاب های سرو می ریزیم و به دلخواه تزئین می کنیم. در آخر بسته به نوع ذائقه کاچاماکا را گرم یا سرد سرو می کنیم. نوش جان.