آشپزی

طرز تهیه فرنی سه رنگ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه فرنی سه رنگ

فرنی سه رنگ یک دسر خوشمزه و خوش طعم است که قوام سبک و لطیفی دارد و برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است فرنی سه رنگ طرفداران زیادی به خصوص در بین کودکان دارد و با انواع مواد بسیار راحت و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه فرنی سه رنگ برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
شیر نر 3 لیوان
آرد برنج 4 قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی در یک فنجان 2 عدد
قند 2 قاشق غذاخوری
گل سرخ 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز کافی
پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل 1 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 50 گرم

طرز تهیه فرنی سه رنگ

مرحله اول

من آماده می کنم فرنی سه رنگ ابتدا شیر را در ظرفی بریزید و آرد برنج را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید، به جای آرد برنج می توانید از نشاسته ذرت استفاده کنید و سپس بستنی وانیلی را به آنها اضافه کنید و مخلوط کنید سپس شکر را اضافه کنید و همه چیز را مخلوط کنید.

نکته: در این ترکیب می توانید به دلخواه از شکر قهوه ای یا سفید استفاده کنید.

مرحله دوم

سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر داغ شود، وقتی شیر داغ شد، مقداری از شیر را در تابه بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا داغ شود، سپس به بقیه مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. یک همزن دستی

سطح سوم

وقتی بافت مواد یکدست و یکدست شد بنا به ذائقه خود می توانید کمی گلاب به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب در مخلوط مواد پخش شود.اگر عطر گلاب را دوست ندارید گلاب، نیازی نیست گلاب را به مواد اضافه کنید. .

مرحله چهارم

سپس چند دقیقه دیگر روی اجاق بگذارید و مدام با همزن دستی هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد سپس فرنی را از روی اجاق بردارید و در دمای محیط بگذارید تا کمی خنک شود سپس فرنی را به سه قسمت تقسیم کنید. جداگانه، مجزا

مرحله پنجم

هر قسمت را در ظرفی بریزید تا دوغابی با طعم های مختلف به دست آید سپس مقداری پودر کاکائو در ظرفی ریخته و با کمی آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا پودر کاکائو گلوله شود سپس به یک قسمت از فرنی اضافه کنید و هم بزنید. .

مرحله ششم

وقتی تمام پودر کاکائو با مایه مخلوط شد و بافت آن یکنواخت شد، در ظرف کوچکی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد و غلیظ شود و سپس زعفران پخته شده را به قسمت دیگری از له اضافه کنید. انجام شده.

مرحله هفتم

زعفران پخته شده را به صورت غلیظ داخل فرنی هم بزنید تا رنگ و عطر زعفران کاملا با فرنی مخلوط شود سپس پودر هل و پودر نارگیل را به قسمت دیگر فرنی اضافه کنید و هم بزنید تا طعم نارگیل و هل کاملا به خورد فرنی برود. فرنی را خوب مخلوط کنید. بلند شوید

نکته: به جای پودر نارگیل و پودر هل می توانید از وانیل استفاده کنید.

مرحله هشتم

بعد از آماده شدن فرنی ها، آنها را به صورت لایه لایه در ظرف های مورد نظر بچینید، بدین ترتیب ابتدا یک لایه فرنی نارگیل یا وانیلی را در یک ظرف ریخته، سپس یک لایه فرنی کاکائو و روی آنها یک لایه فرنی زعفران بریزید.

مرحله نهم

سپس کاسه فرنی سه رنگ را به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و یکدست شود سپس از یخچال خارج کرده و با مقداری برگ رزماری، پسته، پودر نارگیل، خلال بادام و گردو تزئین کنید. قطعات. سرو کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا