آشپزی

طرز تهیه قابلی پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قابلی پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پلو

قابلی پلو که به کابلی پلو نیز معروف است، یکی از غذاهای پرطرفدار در افغانستان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه پلو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
برنج 4 لیوان
هویج 4 عدد
گوشت بره و گوسفند 400 گرم
پیاز 2 عدد
کشمش پیلویی ½ فنجان
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
هل سبز 4 عدد
میخک 4 عدد
چوب دارچین 1 قطعه
زنجبیل 1 قطعه کوچک
زیره ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه پلو

مرحله اول

برای تهیه مجلسی پلو ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید سپس قابلمه مناسبی روی اجاق بگذارید و کمی روغن اضافه کنید. سپس پیاز را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله دوم

وقتی پیازها سبک و شفاف شدند، هل سبز را به همراه میخک، چوب دارچین، زنجبیل رنده شده، زیره و مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید. حالا ادویه ها را کمی تفت می دهیم تا عطرشان ظاهر شود.

سطح سوم

در این مرحله گوشت گوسفند را ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. سپس تکه های گوشت را خوب تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهند سپس 2 پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم و می گذاریم آب بجوشد.

مرحله چهارم

بعد از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد کف روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می اندازیم. سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا بپزد. در پایان پختن گوشت زعفران دم کرده و نمک را اضافه کنید.

مرحله پنجم

در حین تهیه گوشت، هویج را به ورقه های مساوی برش دهید، سپس ظرف مناسبی را روی اجاق بگذارید و کمی کره یا روغن اضافه کنید. سپس هویج را به ماهیتابه اضافه کرده و کاملا تفت دهید.

مرحله ششم

بعد از سرخ شدن هویج کشمش ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و براق شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید. سپس ظرف مناسبی را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت می گذاریم.

مرحله هفتم

پس از جوش آمدن آب، 1 قاشق غذاخوری نمک به قابلمه اضافه کنید. سپس برنج را شسته و به قابلمه اضافه می کنیم. پخت اولیه برنج حدود 8 تا 10 دقیقه طول می کشد و بعد از آن برنج را آبکشی می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و چند قاشق روغن داخل آن می ریزیم. سپس نان لواش یا سیب زمینی خلال شده را کف قابلمه می چینیم، سپس یک لایه برنج آبکش شده را کف قابلمه می ریزیم.

مرحله نهم

پس از پخت کامل گوشت، آب آن را صاف کنید، سپس تکه های گوشت را به مخلوط هویج و کشمش اضافه کنید و هم بزنید. سپس یک لایه از مخلوط گوشت را روی برنج آبکش شده می ریزند.

مرحله دهم

در این مرحله مواد را با 2 قاشق غذاخوری آب گوشت صاف شده بریزید. به همین ترتیب مواد را به صورت لایه ای در قابلمه می ریزیم سپس درب قابلمه را می گذاریم. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا برنج بپزد.

مرحله یازدهم

بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت پلو آماده است. بعد از آن پلو را در قابلمه خوب هم می زنیم تا یکدست شود سپس در ظرف دلخواه می گذاریم. در آخر با خلال پسته تزئین کرده و سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا