آشپزی

طرز تهیه قارنی یاریخ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کارانی جاریک

قرنی یاریچ یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار در شهر تبریز است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کارانی جاریک برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
بادمجان 4 عدد وسط
گوشت چرخکرده 200 گرم
پیاز 2 عدد وسط
گوجه فرنگی 3 عدد وسط
سیر 2 قرص
جعفری 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، نمک، زنجبیل، پاپریکا و زردچوبه کافی
کره 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کارانی جاریک

مرحله اول

برای تهیه یارچ مجلسی قرنی ابتدا بادمجان ها را شسته سپس پوست آن را به صورت نواری جدا می کنیم. در مرحله بعد بادمجان ها را از وسط نصف کرده و در یک کاسه آب نمک قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا بادمجان ها را به مدت 30 تا 45 دقیقه در آب و نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. سپس بعد از گذشت این مدت بادمجان ها را از ظرف خارج می کنیم سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

سطح سوم

در این مرحله بادمجان ها را داخل تابه می ریزیم سپس نصف لیوان آب اضافه می کنیم و درب تابه را می بندیم. سپس بادمجان را می گذاریم نیم پز و نرم شود سپس گوشت را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله گوشت را داخل چرخ گوشت می ریزیم سپس چرخ می کنیم. سپس فلس های سیر و پیاز را جدا می کنیم و می شوییم و پیاز و سیر را با دندانه های ریز رنده شده رنده می کنیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا مقداری روغن مایع در آن بریزید. سپس پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید سپس سیر را به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود. سپس گوشت را به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله گوشت را تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد سپس 2 عدد گوجه فرنگی را شسته و پوست آن ها را جدا کرده و ریز خرد می کنیم. سپس پوره گوجه فرنگی را به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا مخلوط گوشت چرخ کرده را تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و رنگ آن روشن شود. سپس فلفل سیاه، نمک، زنجبیل، زیره و زردچوبه را به پوره گوشت و گوجه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله مخلوط مواد گوشت را تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود سپس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب اضافی گوجه ها کاملا تبخیر شود.

مرحله نهم

حالا بادمجان ها را از ماهیتابه خارج می کنیم سپس داخل آن ها را به کمک قاشق بیرون می آوریم و به مخلوط مواد گوشتی اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم. سپس جعفری را شسته و ریز خرد می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله جعفری را به مواد گوشتی اضافه کنید و هم بزنید تا عطر جعفری گرفته شود سپس حرارت را خاموش کنید. سپس فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

حالا اجازه دهید فر کاملا گرم شود. بعد سینی فر را با کمی روغن چرب کنید سپس بادمجان ها را در سینی بچینید. سپس داخل بادمجان ها را با قسمتی از مخلوط گوشت پر می کنیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله گوجه های باقیمانده را شسته سپس ورقه ای برش می دهیم و روی بادمجان ها می چینیم. سپس تابه را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و در کنار تابه مقداری آب جوش می ریزیم.

مرحله سیزدهم

در نهایت بادمجان ها را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا بپزند. سپس بعد از گذشت این مدت سینی را از فر خارج کرده سپس غذا را در ظرف دلخواه خود می چینیم و سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا