طرز تهیه قرابیه حلوا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
دستور حلوا
حلوا قرابیا یکی از شیرینی های خوشمزه و قدیمی کشورمان است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. دستور حلوا برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای حلوا |
|
ارد | 2 فنجان |
روغن سبزیجات | ½ فنجان |
شکر پودر شده | 1 فنجان |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
کره | 125 گرم |
وانیل | 5 گرم |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
دستور حلوا
مرحله اول
برای تهیه حلوای خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آن به دمای محیط برسد. سپس آرد را در صافی بریزید و در یک تابه نچسب مناسب الک کنید.
مرحله دوم
حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و آرد تغییر رنگ دهد. وقتی آرد قهوه ای روشن شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید آرد کاملا خنک شود.
سطح سوم
در این مرحله فر را روی 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید سپس اجازه دهید فر کاملا گرم شود. وقتی آرد خنک شد روغن را به همراه تخم مرغ و کره که به دمای محیط رسیده است به تابه اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا پودر قند را داخل تابه الک کرده و وانیل و بیکینگ پودر را به تابه اضافه کرده و هم می زنیم. وقتی خمیر صاف و یکدستی به دست آوردید که به دستتان نچسبد، ورز دادن را متوقف کنید.
مرحله پنجم
سپس خمیر را به اندازه یک گردو جدا کرده و در دست گرد می کنیم سپس خمیر را به دلخواه فرم می دهیم. حالا خمیر فرم داده شده را با فاصله از هم در سینی فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا کارابی ها به مدت 15-20 دقیقه در فر بمانند تا کاملا بپزند. توجه داشته باشید که زمان پخت کارابین نباید بیشتر از زمان پخت مشخص شده باشد.
مرحله هفتم
در غیر این صورت، دانه ها خشک می شوند. بعد از این مدت سینی را از فر خارج می کنیم و بدون دست زدن به آنها می گذاریم کاملا خنک شوند سپس از سینی خارج می کنیم و در ظرف مورد نظر می گذاریم. نوش جان.