طرز تهیه قرابیه پودینگ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قرابیه پودینگ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پودینگ سریع
پودینگ کارابینیر یکی از شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و به روش های مختلف بسیار آسان و سریع تهیه می شود و می توانید از این دسر خوشمزه به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و قدم به قدم طرز تهیه پودینگ کارابیا با سایت آموزشی در انتها همراه باشید.
مواد لازم برای پودینگ | |
روغن در دمای اتاق | 125 گرم |
روغن مایع | 1/4 فنجان |
پودینگ توت فرنگی | 1 بسته |
شکر پودر شده | 1/4 فنجان |
نشاسته ذرت | 1 فنجان |
زرده | 1 قطعه |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
ارد | 1 فنجان |
طرز تهیه پودینگ سریع
مرحله 1: آماده سازی کره و روغن
ابتدا مقداری کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده است در ظرفی بریزید، می توانید از مارگارین یا روغن حیوانی استفاده کنید، سپس کمی کره مایع به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند و بافت آنها یکدست و یکدست شود.
مرحله 2: پودینگ را اضافه کنید
در مرحله بعد یک بسته پودینگ توت فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب یکدست شود سپس مقداری پودر قند روی مواد بپاشید و هم بزنید تا در مواد حل شود و مخلوط کمی شیرین و بافت مخلوط یکدست و یکدست شود. بودن
مرحله 3: نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ را با هم ترکیب کنید
در مرحله بعد مقداری نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود سپس یک عدد زرده تخم مرغ را جدا کرده و به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود.
مرحله 4: بیکینگ پودر و آرد را اضافه کنید
سپس مقداری بیکینگ پودر به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید تا بافت یکنواختی به دست آید سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت سبک و یکدست شود سپس آرد را کم کم و به صورت کنترل شده اضافه کنید و مخلوط مواد را اضافه کنید. .
مرحله 5: سینی فر را چرب کنید
همانطور که آرد را اضافه می کنید، مخلوط را هم بزنید تا آرد در مخلوط گلوله نشود و کاملا مخلوط و یکدست شوند، سپس خمیر را ورز دهید تا یکدست و نرم شود، سپس کف قالب یا شکل دلخواه را چرب کنید. با روغن چربی یا روغن مایع.
مرحله 6: فر را شکل دهید و گرم کنید
سپس کف قالب را یک تکه کاغذ روغنی قرار دهید و سپس کمی از مواد را به اندازه یک گردو بردارید و با دست فرم دهید و گرد کنید سپس گلوله ها را در قالب یا قالب مورد نظر بچینید و سپس بچینید. قالب را در فر به مدت 10 دقیقه از قبل گرم شده است.
مرحله 7: پخت اولیه کارابیا
سپس دمای فر را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 10 دقیقه در فر بپزند سپس سینی را از فر خارج کرده و با ته لیوان شیرینی ها را خیلی کم فشار دهید تا کمی پخش شوند و سپس برگردانید. سینی در فر
مرحله 8: پخت و پز نهایی و خنک کردن
سپس اجازه دهید 15 دقیقه دیگر کیک ها در فر بپزند تا صورتی شوند، سپس قالب یا قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کیک ها کمی خنک شوند، سپس با احتیاط کلوچه ها را از روی کاغذ پخت جدا کنید، تمام شد. .
مرحله 9: تزئین گاربیه
سپس کارابی ها را در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا خنک شوند، سپس می توانید روی کارابی ها مقداری عسل یا شکلات آب شده بمالید و به سلیقه خود روی آن ها را با پودر پسته، پودر نارگیل یا گردو و بادام خرد شده تزئین کنید. .
مرحله 10: پودینگ را سرو کنید
سپس چند قاشق پودینگ را در ظرف مناسبی بریزید و این دسر خوشمزه را به عنوان یک دسر شیک و جذاب و یا یک صبحانه سالم و مقوی برای پذیرایی و مهمانی همراه با هر نوع دسر و شیرینی و چای، قهوه یا نسکافه سرو کنید.
5
2