آشپزی

طرز تهیه قرابیه پودینگ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قرابیه پودینگ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پودینگ سریع

پودینگ کارابینیر یکی از شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و به روش های مختلف بسیار آسان و سریع تهیه می شود و می توانید از این دسر خوشمزه به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و قدم به قدم طرز تهیه پودینگ کارابیا با سایت آموزشی در انتها همراه باشید.

مواد لازم برای پودینگ
روغن در دمای اتاق 125 گرم
روغن مایع 1/4 فنجان
پودینگ توت فرنگی 1 بسته
شکر پودر شده 1/4 فنجان
نشاسته ذرت 1 فنجان
زرده 1 قطعه
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
ارد 1 فنجان

طرز تهیه پودینگ سریع

مرحله 1: آماده سازی کره و روغن

ابتدا مقداری کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده است در ظرفی بریزید، می توانید از مارگارین یا روغن حیوانی استفاده کنید، سپس کمی کره مایع به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند و بافت آنها یکدست و یکدست شود.

مرحله 2: پودینگ را اضافه کنید

در مرحله بعد یک بسته پودینگ توت فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب یکدست شود سپس مقداری پودر قند روی مواد بپاشید و هم بزنید تا در مواد حل شود و مخلوط کمی شیرین و بافت مخلوط یکدست و یکدست شود. بودن

مرحله 3: نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ را با هم ترکیب کنید

در مرحله بعد مقداری نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود سپس یک عدد زرده تخم مرغ را جدا کرده و به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود.

مرحله 4: بیکینگ پودر و آرد را اضافه کنید

سپس مقداری بیکینگ پودر به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید تا بافت یکنواختی به دست آید سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت سبک و یکدست شود سپس آرد را کم کم و به صورت کنترل شده اضافه کنید و مخلوط مواد را اضافه کنید. .

مرحله 5: سینی فر را چرب کنید

همانطور که آرد را اضافه می کنید، مخلوط را هم بزنید تا آرد در مخلوط گلوله نشود و کاملا مخلوط و یکدست شوند، سپس خمیر را ورز دهید تا یکدست و نرم شود، سپس کف قالب یا شکل دلخواه را چرب کنید. با روغن چربی یا روغن مایع.

مرحله 6: فر را شکل دهید و گرم کنید

سپس کف قالب را یک تکه کاغذ روغنی قرار دهید و سپس کمی از مواد را به اندازه یک گردو بردارید و با دست فرم دهید و گرد کنید سپس گلوله ها را در قالب یا قالب مورد نظر بچینید و سپس بچینید. قالب را در فر به مدت 10 دقیقه از قبل گرم شده است.

مرحله 7: پخت اولیه کارابیا

سپس دمای فر را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 10 دقیقه در فر بپزند سپس سینی را از فر خارج کرده و با ته لیوان شیرینی ها را خیلی کم فشار دهید تا کمی پخش شوند و سپس برگردانید. سینی در فر

مرحله 8: پخت و پز نهایی و خنک کردن

سپس اجازه دهید 15 دقیقه دیگر کیک ها در فر بپزند تا صورتی شوند، سپس قالب یا قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کیک ها کمی خنک شوند، سپس با احتیاط کلوچه ها را از روی کاغذ پخت جدا کنید، تمام شد. .

مرحله 9: تزئین گاربیه

سپس کارابی ها را در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا خنک شوند، سپس می توانید روی کارابی ها مقداری عسل یا شکلات آب شده بمالید و به سلیقه خود روی آن ها را با پودر پسته، پودر نارگیل یا گردو و بادام خرد شده تزئین کنید. .

مرحله 10: پودینگ را سرو کنید

سپس چند قاشق پودینگ را در ظرف مناسبی بریزید و این دسر خوشمزه را به عنوان یک دسر شیک و جذاب و یا یک صبحانه سالم و مقوی برای پذیرایی و مهمانی همراه با هر نوع دسر و شیرینی و چای، قهوه یا نسکافه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا