آشپزی

طرز تهیه قطاب در فر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت قطاب در فر

پخت کتاب یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصل آن به شهرهای کرمان و یزد تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب پز در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای خمیر قطاب
کره 150 گرم
ارد 3 لیوان
زرده 4 عدد
روغن مایع ¼ فنجان
وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
ماست ½ فنجان
مواد میانی مورد نیاز
پودر گردو و بادام 1 فنجان
پودر هل 2 قاشق غذاخوری
شکر پودر شده ⅔ لیوان
گل سرخ 3 قاشق غذاخوری

طرز پخت قطاب در فر

مرحله اول

برای تهیه قطاب خوشمزه در فر، در ابتدای کار 30 دقیقه قبل از شروع کار، کره را از یخچال خارج کرده و در آشپزخانه قرار می دهیم تا کاملا نرم شود. سپس کره نرم شده را به همراه کره مایع در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا کره و روغن را با همزن برقی هم میزنیم تا بافت کره باز شود و بعد کاملا مخلوط و یکدست شوند. سپس وانیل و زرده تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

سطح سوم

سپس کاسه را بین کار جدا می کنیم تا زرده ها یکنواخت مخلوط شوند. حالا ماست و بیکینگ پودر را به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود سپس آرد را 3 بار الک کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را به تدریج و کنترل شده به کاسه اضافه می کنیم و در ابتدای کار با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر در ظرف جمع شود سپس در پایان کار با نوک خمیر خمیر را ورز می دهیم. انگشتان دست تا نرم شود خمیری که نچسبد روی دست بدست می آید

مرحله پنجم

سپس روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. حالا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود.

مرحله ششم

پس از استراحت خمیر، آن را بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر پهن کنید، سپس با کاتر دایره ای برش دهید. سپس گردو و پودر بادام را به همراه پودر هل در ظرف مناسبی می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا پودر قند را داخل کاسه الک کرده و مخلوط کنید سپس گلاب را داخل کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد متوسط ​​به حالت خمیر درآیند. سپس ۱ قاشق غذاخوری از مواد متوسط ​​را در مرکز خمیر بریزید.

مرحله هشتم

سپس لبه های خمیر را چسب زده و تا می کنیم و سپس روی قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم و در قالب فر می گذاریم. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید کاتاباس ها به مدت 20 دقیقه بپزند.

مرحله نهم

بعد از این مدت، قالب را از فر خارج کرده و بدون اینکه به توپ ها دست بزنید، بگذارید کاملا خنک شوند. وقتی کاتاباها خنک شدند آنها را از کاغذ کره جدا می کنیم و در پودر قند میغلطانیم سپس با پسته تزئین می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا