طرز تهیه قلیه میگو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قلیه میگو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه خاویار میگو
میگو یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار جنوب کشورمان است که طعم و عطر بی نظیری دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله پخت میگو به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
میگو | 300 گرم |
سبزیجات معطر | 1 فنجان |
عصاره تمرهندی | 1 فنجان |
سیر | 3 قرص |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد وسط |
نمک و فلفل | کافی |
پودر زردچوبه و زنجبیل | کافی |
طرز تهیه خاویار میگو
مرحله اول
برای تهیه قلیه ماهی خوشمزه ابتدا قلیه (گشنیز و شنبلیله) را بشویید و ریز خرد کنید. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس سبزی ها را داخل آن بریزید.
مرحله دوم
حالا سبزی را تفت می دهیم تا آب اضافی آن تبخیر شود و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا خاویار سرخ شود. توجه داشته باشید که خاویار نباید زیاد پخته شود.
سطح سوم
سپس پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا کمی روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید سپس تفت دهید تا پیاز سبک شود.
رتبه چهارم
وقتی پیاز شفاف شد سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر گرفته شود سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا ادویه و پیاز کاملا سرخ شود.
مرحله چهارم
سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی پوره گوجه فرنگی از بین برود و رنگ گوجه فرنگی روشن شود. حالا پیاز داغ را به قابلمه خاویار اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم
در این مرحله در قابلمه کوچکی روی تمر هندی یک فنجان آب جوش بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا تمر هندی کاملا حل شود. حالا تمر هندی را از صافی رد می کنیم تا عصاره آن گرفته شود.
مرحله ششم
حالا عصاره تمر هندی را به همراه ۲ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید و اجازه دهید خورش به مدت ۲ ساعت کاملا جا بیفتد. سپس یک برش کوچک در پشت میگو ایجاد کنید و رگ های آن را بردارید سپس آن را با آب سرد بشویید.
مرحله هفتم
سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید. حالا میگوها را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله هشتم
بعد از 2 ساعت میگو را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم سپس خورش را 30 دقیقه روی آتش می گذاریم تا جا بیفتد. اگر خاویار ژولیده نشد، 1 قاشق غذاخوری آرد را در تابه بریزید.
مرحله نهم
حالا تابه را روی شعله ملایم بگذارید و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آب از بین برود سپس مقداری آب اضافه کنید و هم بزنید. سپس 1 قاشق غذاخوری مخلوط آرد و آب را به قابلمه اضافه می کنیم
مرحله دهم
با اضافه کردن مخلوط آرد و آب، خورش لعاب دار می شود. بعد از 5-10 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و خورش قلیه میگو را در ظرف مورد نظر بریزید سپس با برنج زعفرانی سرو کنید. نوش جان.
5
1