آشپزی

طرز تهیه قهوه لاته با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قهوه لاته را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه قهوه لاته

قهوه لاته یکی از انواع نوشیدنی های کافی شاپ ساده و خوشمزه است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه قهوه لاته برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
قهوه اسپرسو 3 شات یا ½ فنجان
پودر زنجبیل ⅓ قاشق چایخوری
پودر دارچین ⅓ قاشق چایخوری
جوز هندی ⅛ قاشق چایخوری
میخک نوک انگشت
آب انگور 1 قاشق چایخوری
شیر نر کافی

طرز تهیه قهوه لاته

مرحله اول

برای تهیه قهوه لاته به روش قهوه ابتدا قهوه اسپرسو را در قابلمه مناسبی بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پودر زنجبیل را به همراه پودر دارچین به قهوه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا جوز هندی را به همراه میخک و آب انگور به قهوه اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا مواد یکدست شود و طعم ها با هم ترکیب شوند. سپس شیر را روی اجاق بگذارید و بگذارید به دمای 60 درجه سانتیگراد برسد.

سطح سوم

در این مرحله شیر را داخل فرنچ پرس بریزید سپس آن را خوب فشار دهید تا کف شیر آماده شود. سپس قهوه را در فنجان مورد نظر بریزید سپس کف شیر را روی قهوه اضافه کنید.

مرحله چهارم

در آخر مقداری پودر دارچین یا پودر کاکائو را داخل الک بریزید و روی کف شیر الک کنید. سپس در صورت تمایل روی قهوه را با خلال دندان تزیین کرده سپس با شکلات تلخ سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا