طرز تهیه قیساوا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه قساوا
قیساوا نوعی صبحانه مقوی و خوشمزه از شهرهای مختلف کشورمان است که طعم فوق العاده ای دارد و می توانید آن را خیلی راحت و سریع تهیه کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه قساوا برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
تاریخ | 10 عدد |
یک تخم مرغ | 2 تا 3 عدد |
روغن حیوانی | 2 قاشق غذاخوری |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
پودر رزماری | نوک یک قاشق چای خوری |
کنجد | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | کافی |
دستور کیساوا
مرحله اول
برای تهیه کیساوا ابتدا خرماها را در ظرفی بریزید و مقداری آب جوش روی آن بریزید تا نرم شوند و به راحتی پوست آن جدا شوند سپس پوست خرماها را جدا کرده و هسته آن را بگیرید و کنار بگذارید. می توانید تعداد تاریخ ها را کم یا زیاد کنید.
مرحله دوم
سپس گردوها را با چاقوی تیز خرد کنید و سپس در تابه ای مقداری روغن محلی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود و وقتی روغن داغ شد خرماها را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید تا نرم و سبک شوند. و طعم روغن خوب است.
سطح سوم
سپس گردوهای خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا کمی روغن بریزند، سپس با کمی پودر دارچین روی آن ها می پاشیم و کمی تفت می دهیم تا عطر دارچین کاملا پخش شود، سپس تخم مرغ ها را شکسته و در تابه می ریزیم و خوب هم می زنیم تا نرم کاملا پخته شده..
مرحله چهارم
در انتها برای طعم بهتر مقداری پودر رزماری بریزید و هم بزنید و با مواد مخلوط کنید سپس مقداری پودر کنجد روی مواد بپاشید و هم بزنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و مقداری از آن را در ظرف بریزید. به طور مناسب ترسیم کنید.
مرحله پنجم
سپس روی کیساوا را با تکه های گردو، خرما و کنجد تزیین کنید، این غذای خوشمزه، مقوی و مشخص برای صبحانه بسیار مناسب و سالم است و یا به عنوان صبحانه ای ساده و مقوی بخصوص برای افراد با شخصیت باحال استفاده می شود.
مرحله ششم
در نهایت کیساوا را با نان تازه و انواع دارچین و چای داغ به عنوان یک صبحانه مقوی و مقوی برای همه به خصوص کودکان سرو کنید.