آشپزی

طرز تهیه قیساوا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه قساوا

قیساوا نوعی صبحانه مقوی و خوشمزه از شهرهای مختلف کشورمان است که طعم فوق العاده ای دارد و می توانید آن را خیلی راحت و سریع تهیه کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه قساوا برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
تاریخ 10 عدد
یک تخم مرغ 2 تا 3 عدد
روغن حیوانی 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
پودر رزماری نوک یک قاشق چای خوری
کنجد 1 قاشق غذاخوری
نمک کافی

دستور کیساوا

مرحله اول

برای تهیه کیساوا ابتدا خرماها را در ظرفی بریزید و مقداری آب جوش روی آن بریزید تا نرم شوند و به راحتی پوست آن جدا شوند سپس پوست خرماها را جدا کرده و هسته آن را بگیرید و کنار بگذارید. می توانید تعداد تاریخ ها را کم یا زیاد کنید.

مرحله دوم

سپس گردوها را با چاقوی تیز خرد کنید و سپس در تابه ای مقداری روغن محلی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود و وقتی روغن داغ شد خرماها را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید تا نرم و سبک شوند. و طعم روغن خوب است.

سطح سوم

سپس گردوهای خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا کمی روغن بریزند، سپس با کمی پودر دارچین روی آن ها می پاشیم و کمی تفت می دهیم تا عطر دارچین کاملا پخش شود، سپس تخم مرغ ها را شکسته و در تابه می ریزیم و خوب هم می زنیم تا نرم کاملا پخته شده..

مرحله چهارم

در انتها برای طعم بهتر مقداری پودر رزماری بریزید و هم بزنید و با مواد مخلوط کنید سپس مقداری پودر کنجد روی مواد بپاشید و هم بزنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و مقداری از آن را در ظرف بریزید. به طور مناسب ترسیم کنید.

مرحله پنجم

سپس روی کیساوا را با تکه های گردو، خرما و کنجد تزیین کنید، این غذای خوشمزه، مقوی و مشخص برای صبحانه بسیار مناسب و سالم است و یا به عنوان صبحانه ای ساده و مقوی بخصوص برای افراد با شخصیت باحال استفاده می شود.

مرحله ششم

در نهایت کیساوا را با نان تازه و انواع دارچین و چای داغ به عنوان یک صبحانه مقوی و مقوی برای همه به خصوص کودکان سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا