آشپزی

طرز تهیه قیمه لاهیجانی  +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه قیمه لاهیجانی

قیمه لاهیجانی یکی از غذاهای سنتی و محبوب شمالی است که با ترکیبی از مواد معطر و خوش طعم تهیه می شود. این غذا با بافت خاص و طعم دلچسبی که دارد می تواند گزینه بسیار خوبی برای مهمانی های خانوادگی باشد. پس اگر می خواهید غذاهای خوشمزه و متفاوتی را امتحان کنید با من همراه باشید تا با هم قیچی لاهیجانی عالی و سنتی درست کنیم.

برای تهیه قیمه لاهیجانی ابتدا لپه ها را خوب خیس کنید تا تورم آنها برطرف شود. گوشت چرخ کرده را آماده کرده و پیاز را با زردچوبه تفت دهید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و خوب تفت دهید. پوره گوجه فرنگی و لپه را داخل آن ریخته و دوباره سرخ می کنیم. آب جوش را اضافه کنید و بگذارید خورش بجوشد و جا بیفتد. بعد از بریدن سیب زمینی ها را سرخ کرده و روی خورش قرار دهید. با برنج زعفرانی سرو کنید.

مواد اولیه برای 4 نفر اندازه ی
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز 1 قطعه بزرگ
لپه ها 2 فنجان
سیب زمینیها 3 عدد وسط
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
ادویه ها اندازه ی
زعفران کافی
نمک کافی
فلفل کافی
زردچوبه کافی
دارچین کافی

طرز تهیه قیمه لاهیجانی

مرحله 1: آماده سازی لپه و گوشت

ابتدا لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید تا پف آن گرفته شود و کمی پف کند. گوشت چرخ کرده را از فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسد. بدین ترتیب گوشت در حین پخت بهتر و یکنواخت تر پخته می شود.

مرحله 2: پیاز را بپزید و با زردچوبه سرخ کنید

پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سپس در تابه با کمی روغن سرخ می شود تا شفاف و نرم شود. زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا معطر شود.

مرحله 3: گوشت و ادویه ها را اضافه کنید

قیمه را به مخلوط پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. در این مرحله نمک، فلفل و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا ادویه ها جذب گوشت شوند.

مرحله چهارم: پوره گوجه فرنگی را سرخ کرده و لپه را اضافه کنید

پوره گوجه فرنگی را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تیره شود و بوی خامی آن از بین برود. سپس لپه های آبکش شده را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.

مرحله 5: پختن چاشنی

حالا آب جوش را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید تا کاملا همه مواد را بپوشاند. اجازه دهید خورش با حرارت ملایم بپزد و ببندد. در این مرحله زعفران پخته شده را اضافه کنید.

مرحله 6: سیب زمینی ها را سرخ کنید

سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت ورقه ای برش دهید. آنها را در آب سرد قرار دهید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود. سپس آنها را آبکشی کرده و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

مرحله 7: پختن برنج و سدر

برنج را آبکش کنید و با کمی زعفران دم کنید. قیمه پخته شده را در ظرف مورد نظر بریزید و سیب زمینی های سرخ شده را روی آن قرار دهید و با برنج سرو کنید.

انواع قیمه های خوشمزه

  • طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه مرحله به مرحله
  • طرز تهیه قیمه پتی؛ خورش تبریزی خوشمزه
  • طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه یزدی مرحله به مرحله
  • طرز تهیه خورش بامیه مجلسی مرحله به مرحله
  • طرز تهیه قیمه قیمه خوشمزه مرحله به مرحله

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا