آشپزی

طرز تهیه لازانیا چیکن کرم بسیار لذیذ با دستورپخت ساده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه لازانیا مرغ خامه ای

طرز تهیه لازانیا مرغ خامه ای

لازانیا خامه ای مرغ یک غذای فوق العاده خوشمزه و محبوب است که طعم مرغ آبدار و پنیر خامه ای نرم را ترکیب می کند. این غذا با لایه‌هایی از پوسته لازانیا، مرغ خوش‌طعم، و سس اسپاگتی غنی با پنیر موزارلا و خامه طعم‌دار درست شده است، این غذا یک تجربه غذاخوری منحصربه‌فرد ایتالیایی را ارائه می‌دهد. این دستور العمل یک گزینه عالی برای وعده های غذایی و مجالس خاص است.

برای تهیه لازانیا مرغ خامه ای در منزل ابتدا پوسته های لازانیا را بجوشانید و کنار بگذارید. سپس مرغ را با آب و پیاز می جوشانیم و ریز خرد می کنیم و با عصاره آب مرغ و پنیر خامه ای و کمی پنیر موزارلا مخلوط می کنیم. لازانیا را با سس اسپاگتی، مخلوط مرغ و پنیر موزارلا بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه بپزید.

عناصر اندازه ی
پنیر موزارلا رنده شده 2 فنجان
عصاره آب مرغ 1 فنجان (یک قرص مرغ)
پنیر خامه ای 250 گرم
خمیر لازانیا تا جایی که لازم است
سینه مرغ بدون استخوان 3 عدد
سس اسپاگتی بدون گوشت (پیاز، پاستا، فلفل، آب و گوجه فرنگی) 750 گرم

طرز تهیه لازانیا مرغ خامه ای

مرحله 1: آماده کردن پوسته لازانیا

ابتدا یک قابلمه بزرگ آب را با کمی نمک بجوشانید و ورقه های لازانیا را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. سپس آنها را بیرون آورده و با آب سرد بشویید و کنار بگذارید. این کار از چسبیدن ورق ها به هم جلوگیری می کند.

مرحله 2: پختن مرغ

در تابه ای مناسب مرغ را با آب و پیاز بریزید و بگذارید 20 دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شود و دیگر صورتی نشود بپزد. سپس مرغ را بیرون آورده و ریز خرد کنید.

مرحله 3: فر را از قبل گرم کنید

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. این دما برای پخت یکنواخت لازانیا ایده آل است.

مرحله 4: مخلوط مرغ را آماده کنید

عصاره آب مرغ را در آب داغ حل کنید. در یک کاسه بزرگ، مرغ خرد شده، آب مرغ، پنیر خامه ای و 1 فنجان پنیر موزارلا را با هم مخلوط کنید. این مخلوط باید خوش طعم و یکدست باشد.

مرحله 5: درست کردن لازانیا

یک سوم سس اسپاگتی را کف ظرف بریزید. سپس آن را با مخلوط مرغ و پوسته های لازانیا بپوشانید. و دوباره با باقیمانده سس اسپاگتی بپوشانید. در آخر باقی مانده موزارلا را روی آن بریزید.

مرحله 6: در فر بپزید

قالب لازانیا را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 45 دقیقه بپزید. این زمان کافی است تا سطح لازانیا طلایی و ترد شود.

مرحله 7: درست کردن سس اسپاگتی

برای تهیه سس اسپاگتی خانگی، گوجه فرنگی رنده شده، کمی رب گوجه فرنگی و یک پیاز کوچک رنده شده را به همراه نمک، فلفل و کمی آب در قابلمه ای روی اجاق بگذارید تا به غلظت دلخواه برسد. سپس آن را به لایه های لازانیا اضافه کنید.

مرحله 8: سرو کنید

پس از پخت، لازانیا را از فر خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود. سپس آن را به دلخواه برش دهید و بنوشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا