طرز تهیه لبو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه لب
لبو یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که می توانید برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را به راحتی در منزل تهیه کنید. طرز تهیه لب برای چه فایده ای دارد؟ همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
چغندر | 2 عدد بزرگ |
قند | 3 قاشق غذاخوری |
اب | 3 لیوان |
طرز پخت لیپو
مرحله اول
من آماده می کنم بازارچه های لیندن ابتدا لب ها را با قلم مو یا اسکاچ کاملا تمیز کرده و می شوییم و سپس در قابلمه کوچکی قرار می دهیم (باید همان پوست باشند). سپس لب ها را با 5 فنجان آب پر کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 3 ساعت بجوشد.
مرحله دوم
هر از چند گاهی سرم را به لب ها بزنید، بنابراین اگر آب قابلمه کم است و نیاز به آب جوش دارد، دوباره آن را اضافه کنید. بعد از این مدت لب ها را با چسباندن چنگال داخل آن ها تست می کنیم تا بفهمیم پخته شده اند یا نیاز به پخت بیشتر دارند.
سطح سوم
پس از پختن لبوها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود (پس از پخت باید 2 فنجان آب لبو داخل قابلمه باشد). سپس پوست آنها را جدا می کنیم و روی تخته آشپزخانه دایره می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله لب های بریده شده را به قابلمه برمی گردانیم و شکر را اضافه می کنیم سپس درب قابلمه را می گذاریم. سپس حرارت را کم کنید و یک ساعت دیگر اجازه دهید لبو بپزد و آب لبو تبخیر شود.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که در پایان جوشاندن لابو فقط نصف فنجان آب لبو در قابلمه باقی بماند که آن هم بسیار غلیظ است. پس از اتمام پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله ششم
در این مرحله لبه ها را از قابلمه خارج می کنیم و در ظرف دلخواه می چینیم سپس با آب غلیظ لبه های باقی مانده در قابلمه روی آن ها می ریزیم و سرو می کنیم. توجه داشته باشید که می توانیم مقدار شکر را به سلیقه خود کم یا زیاد کنیم.