آشپزی

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه لوبیا پلو با تکه های گوشت

باقالی پلو با تکه های گوشت یکی از انواع غذاهای سنتی و تشریفاتی است که با مواد و دستورهای مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه لوبیا پلو با تکه های گوشت برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 3 نفر
گوشت بره و گوسفند 200 گرم
برنج 3 لیوان
لوبیا سبز 2 فنجان
پیاز 1 قطعه بزرگ
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری چاشنی
روغن و روغن مایع کافی
زعفران آب پز کافی
پودر رزماری، پودر زیره و پودر دارچین کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه لوبیا پلو با تکه های گوشت

مرحله اول

من آماده می کنم لوبیا پلو با یک تکه گوشت خوشمزه در ابتدای کار پیاز را ورقه های نازک برش دهید سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس مقداری کره و روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز روشن و طلایی شود. سپس گوشت را به مکعب های مساوی برش می دهیم و به قابلمه اضافه می کنیم و بعد از آن تفت دادن را ادامه می دهیم تا گوشت کاملا سرخ شود.

سطح سوم

سپس مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین را به قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها گرفته شود. حالا پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

مرحله چهارم

حالا به اندازه ای آب جوش اضافه کنید تا روی گوشت را بگیرد و اجازه دهید گوشت به مدت 2 ساعت در آب در حال جوش بماند تا کاملا بپزد. سپس لوبیا سبز را به اندازه های دلخواه برش داده و در قابلمه مناسبی بریزید.

مرحله پنجم

در این مرحله 4 پیمانه آب به قابلمه حاوی لوبیا سبز اضافه می کنیم سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم و اجازه می دهیم لوبیا سبز کاملا بپزد. وقتی گوشت نیم پز شد مقدار نمک را اندازه می کنیم.

مرحله ششم

بعد از 2 ساعت که گوشت کاملا آماده شد لوبیا سبز پخته شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید مواد متوسط ​​به مدت 10 دقیقه روی آتش بماند تا طعم ها با هم مخلوط شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. بعد از به جوش آمدن آب برنج را شسته و به همراه 1 قاشق چایخوری نمک داخل قابلمه می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند تا پخت اولیه آن تمام شود. بعد از این مدت که برنج دور برنج نرم شد و مغز آن کمی چسبناک شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج را آبکشی کنید.

مرحله نهم

سپس داخل قابلمه مناسبی مقداری روغن مایع می ریزیم سپس کف قابلمه مورد نظرمان را در قابلمه محکم می کنیم. حالا یک لایه برنج در قابلمه بریزید سپس مقداری از مواد میانی را به طور یکنواخت روی برنج بریزید.

مرحله دهم

حالا مقداری پودر گلاب و پودر زیره و زعفران پخته شده را روی برنج بمالید و دوباره روی مواد میانی را با برنج بپوشانید. در ادامه مراحل را به همین ترتیب تکرار می کنیم تا مواد تمام شود.

مرحله یازدهم

در این مرحله شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس درب قابلمه را با درب می بندیم و روی قابلمه می گذاریم. سپس قابلمه را روی شعله قرار دهید تا پخش شود تا پلو به مدت 45 دقیقه بجوشد.

مرحله دوازدهم

بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و پلو را هم بزنید تا یکدست شود. سرگرمی روز لوبیا پلو را در بشقاب مورد نظر بریزید و با سالاد شیرازی یا ماست سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا