سبک زندگی

طرز تهیه لولا کباب خوشمزه

خرید فالوور از سایت اینبو

لولا کباب یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با گوشت چرخ کرده، سبزیجات کبابی و ادویه های معطر تهیه می شود.

به گزارش تریفکتو، این غذا به دلیل طعم شگفت انگیز و طرز تهیه آسان آن برای مهمانی ها و مجالس خانوادگی بسیار مناسب است. در این مطلب طرز تهیه لولا کباب را به شما آموزش می دهیم.

مواد مورد نیاز:

700 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز بزرگ

3-4 حبه سیر

2 عدد بادمجان

2 عدد فلفل قرمز

در صورت تمایل جعفری تازه خرد شده

ادویه جات: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز (اختیاری)

روش تهیه:

تهیه سبزیجات: بادمجان و فلفل را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 210 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته شود. سپس پوست آنها را گرفته و به صورت نگینی برش دهید.

تهیه گوشت: پیاز و سیر را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. ادویه ها و جعفری خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

شکل دادن به کباب: از مخلوط گوشت و سبزیجات گلوله های کوچک درست کرده و لولا کنید.

آشپزی روی کباب: کف سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید. سیخ ها را روی کاغذ روغنی قرار دهید. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سیخ ها را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.

نکات مهم:

برای خوشبو شدن لولا کباب می توانید از آبلیمو ترش یا زعفران خیسانده استفاده کنید.

برای تزیین لولا کباب می توانید از سبزیجات تازه مانند گوجه گیلاسی، خیار و کاهو استفاده کنید.

لولا کباب را می توانید با نان، برنج یا ماست سرو کنید.

اگر سیخ‌هایتان را تردتر دوست دارید، می‌توانید قبل از گذاشتن در فر، آن‌ها را با کمی روغن زیتون بمالید.

نکات اضافی:

برای تهیه کباب خوشمزه تر از گوشت چرخ کرده با کیفیت استفاده کنید.

برای خوشرنگ شدن کباب خود می توانید از فلفل های رنگی مختلف استفاده کنید.

اگر دوست دارید لولا کباب شما طعم دودی داشته باشد، می توانید از زغال برای کباب کردن آن استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا