طرز تهیه مارمالاد پرتقال با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مارمالاد پرتقال را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه مارمالاد پرتقال
مارمالاد پرتقال یکی از مارمالادهای محبوب و پرطرفدار بین المللی است که در تهیه انواع شیرینی و کیک از آن استفاده می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مارمالاد پرتقال برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای تهیه مارمالاد پرتقال | |
فیله پرتقال | 2 کیلوگرم |
قند | 2 کیلوگرم |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
پوست پرتقال | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه مارمالاد پرتقال
مرحله اول
برای تهیه مارمالاد پرتقال خانگی ابتدا پرتقال ها را شسته سپس پوست آن را کاملا جدا می کنیم. سپس پوست نازک و هسته پرتقال را به آرامی جدا می کنیم سپس فیله های پرتقال را در ظرف مناسبی می ریزیم.
مرحله دوم
حالا شکر را با خلال های پرتقال داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید شکر آب شود و آب پرتقال بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس پوست پرتقال را با رنده ریز رنده می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله ژلاتین را داخل آب می ریزیم و می گذاریم ژلاتین حالت اسفنجی به خود بگیرد سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم و هم می زنیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شده و کاملا شفاف شود.
مرحله چهارم
حالا ژلاتین را همراه با پوست پرتقال در قابلمه با مارمالاد اضافه می کنیم و بعد از اینکه جوش آمد قابلمه را از روی حرارت برمی داریم. سپس مارمالاد را در دمای اتاق بگذارید تا کاملا خنک شود.
مرحله پنجم
در این مرحله داخل شیشه را با درب با دستمال تمیز خشک می کنیم سپس مارمالاد خنک شده را داخل آن می ریزیم. سپس درب شیشه را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان.
5
2