طرز تهیه ماست کباب +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ماست کبابی
کباب یوست یکی از انواع کباب خوشمزه، خوش طعم و پرطرفدار است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود. این نوع کباب خوشمزه که طعم جدید و متنوع مرغ سوخاری است را می توان در تابه با روغن سرخ کرد. این کباب بافتی سبک و لطیف دارد. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه ماست کبابی به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
سینه مرغ | نیمی از 1 سینه کامل |
فلفل های رنگارنگ | نصف 1 عدد |
پیاز متوسط | 1 قطعه |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
ماست شیر کامل | 3 قاشق غذاخوری |
لیموی تازه | 1 قطعه |
نمک و فلفل | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
پودر سیر و پودر پاپریکا | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
زعفران آب پز غلیظ | کافی |
کره | 30 گرم |
برنج | به تعداد افراد |
برش های پسته برای تزیین برنج | کافی |
زعفران آب پز غلیظ برای تزیین | کافی |
طرز تهیه ماست کبابی
مرحله 1: سینه مرغ را خرد کنید
ابتدا سینه مرغ را بشویید و خشک کنید و به شکل و اندازه مناسب برش بزنید تا مرغ درست شود و در دیس بچینید سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید و به قطعات کوچکتر خرد کنید و روی ورقه های مرغ قرار دهید و آنها را با آنها بخورید
مرحله 2: فلفل ها را خلال کنید
سپس فلفل رنگی را بشویید، بهتر است از فلفل سبز استفاده کنید، سپس آن را به قطعات کوچکتر برش دهید و روی ورقه های مرغ بریزید و با آنها مخلوط کنید تا طعم فلفل به جوجه ها برود و مزه دار شوند.
مرحله 3: آب لیمو را اضافه کنید
بعد یک لیموی تازه را شسته و از وسط نصف کرده و تمام آب آن را گرفته و روی برش های مرغ بریزید و با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم لیمو به خورد مرغ ها برود سپس مقداری نمک روی آن بریزید. برش های مرغ را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مرحله 4: ادویه ها را اضافه کنید
سپس ادویه هایی را که شامل پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل سیاه می باشد بنا به ذائقه و ذائقه خود روی ورقه های مرغ بریزید و با آنها مخلوط کنید تا عطر ادویه ها پخش شود و جوجه ها بخورند، می توانید از مقدار و نوع ادویه استفاده کنید. تغییر دهید.
مرحله 5: عصاره ماست را اضافه کنید
سپس ماست تغلیظ شده را روی تکه های مرغ بریزید و مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند و ماست کاملاً جذب تکه های مرغ شود سپس مقداری روغن زیتون به تکه های مرغ اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید تا روغن زیتون کاملاً جذب تکه های مرغ شود. رفتن
مرحله 6: مرغ را در یخچال قرار دهید
سپس روی ظرف را با سلفون یا نایلون بپوشانید، سپس ظرف را با مرغ ها در یخچال قرار دهید، بگذارید دو ساعت در یخچال بماند، خوب استراحت کرده و طعم دار شود، سپس مرغ های مزه دار را از یخچال خارج کنید.
مرحله هفتم: مرغ ها را به سیخ بکشید
سپس مرغ ها را به سیخ بکشید و کنار بگذارید و همه مرغ ها را به همین ترتیب آماده کنید سپس یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا تابه کاملا داغ شود سپس کمی روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید روغن کمی داغ شود.سپس سیخ های مرغ را در تابه قرار دهید.
مرحله هشتم: کره را آب کنید
سپس در ظرف کوچکی مقداری روغن بریزید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا روغن ذوب شود سپس مقداری زعفران پخته شده را به روغن آب شده اضافه کنید و هم بزنید تا طعم و عطر آنها با هم مخلوط شود.
مرحله 9: مرغ ها را بپیچید
سپس با قلم مو مخلوط روغن و زعفران را روی مرغ ها بمالید و آنها را کاملا بمالید، اجازه دهید یک طرف مرغ ها خوب سرخ شده و طلایی شوند، سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر مرغ ها سرخ شوند، برای هر کدام حدود 30 دقیقه زمان می برد تا هر دو طرف را بپزید. جوجه ها روی حرارت کم
مرحله 10: سرو و تزئین کنید
سپس در ظرف مناسبی برنج دم کرده را که همزمان با پختن مرغ ها تهیه کردید بریزید و با زعفران پخته غلیظ تزیین کنید و برای تزئین برنج از خلال پسته نیز استفاده کنید و روی برنج بریزید و در آخر ماست کبابی سرو کنید. به عنوان یک غذای شیک، خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی با پلو زعفرانی، ته دیگ، سالاد، فلفل سبز شیرین، انواع دارچین و تزیین.