طرز تهیه مافین شکلاتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه مافین شکلاتی
مافین شکلاتی یکی از مینی کیک های بین المللی خوشمزه است که برای سرو در مهمانی ها بسیار مناسب است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مافین شکلاتی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای مافین شکلاتی |
|
یک تخم مرغ | 2 عدد |
قند | 1 فنجان |
وانیل | نوک یک قاشق غذاخوری |
شیر نر | 1 فنجان |
روغن مایع | 1 فنجان |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
ارد | 2.5 فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
شکلات تلخ | ⅓ شیشه |
شیر کاکائو | ⅓ شیشه |
شکلات چیپسی نسوز | کافی |
طرز تهیه مافین شکلاتی
مرحله اول
من آماده می کنم مافین شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ ها را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و در آشپزخانه قرار می دهیم تا دمای آنها کاملا با دمای محیط هماهنگ شود. حالا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
سپس اجازه دهید فر کاملا گرم شود. حالا تخم مرغ ها را که به دمای محیط رسیده اند با شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی 5-7 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
سطح سوم
حالا شیر و کره مایع را داخل کاسه بریزید و هر کدام را با همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید. سپس پودر کاکائو را به همراه آرد و بکینگ پودر داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد خشک را 2 تا 3 مرحله به کاسه اضافه کنید و با همزن به صورت دایره ای از یک طرف مخلوط کنید تا مایه کیک بافت یکنواختی پیدا کند. سپس شکلات تلخ و شیری را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله پنجم
حالا شکلات خرد شده را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید سپس داخل قالب مافین را با کاغذ کادو بپوشانید. سپس دو سوم کاغذ را با خمیر کیک پر می کنیم و روی آن را با شکلات نسوز می پوشانیم.
مرحله ششم
سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید مافین ها به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. بعد از 30 دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید.
مرحله هفتم
اگر مایه کیک به سیخ چوبی یا خلال دندان نچسبید، کیک کاملا پخته شده است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید مافین ها کاملا خنک شوند. در نهایت مافین ها را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. نوش جان.