طرز تهیه مافین مارمالادی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه مافین مارمالاد
مافین مارمالاد یکی از کیک های خوشمزه و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و بافت آن بسیار سبک و لطیف است و می توانید مافین مارمالادی را با طعم های مختلف و مواد مختلف درست کنید و برای سرو استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مافین مارمالاد به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای مافین مارمالاد | |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
ارد | 2 لیوان |
شیر نر | 1 فنجان |
کره | 100 گرم تقریبا نصف فنجان است |
قند | نصف فنجان |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
مارمالاد | 10 تا 12 قاشق چایخوری |
طرز تهیه مافین مارمالاد
مرحله اول: تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید
برای تهیه مافین مارمالاد ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا گلوله شده و کمی حجمشان زیاد شود و پف کنند سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همزن برقی حدود 7 دقیقه هم بزنید. تا کاملا مخلوط شود.
مرحله 2: شیر و روغن را به مخلوط اضافه کنید
پس از اینکه بافت مخلوط کاملا یکنواخت، سبک، کشدار و کرمی شد، شیر را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، سپس کره را روی مواد بریزید و به اندازه ای که مخلوط شود. به آرامی با همزن برقی
مرحله 3: آرد را الک کرده و بیکینگ پودر را اضافه کنید
سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس بیکینگ پودر را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شود سپس مخلوط آرد را روی مخلوط مواد بریزید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 4: مخلوط آرد را با هم ترکیب کنید
بعد از اضافه کردن آرد، مواد را به اندازه ای با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست و یکدست شود و آرد گلوله نشود، سپس آن را در قالب های کپسولی مافین بریزید یا از قالب های کاغذی تکی کیک استفاده کنید.
مرحله 5: مارمالاد را اضافه کنید
سپس مایه کیک را با قاشق داخل کپسول ها بریزید و یک سوم آن ها را پر کنید، سپس می توانید از هر نوع مارمالادی که دوست دارید برای رویه کیک استفاده کنید، مثلا مارمالاد گیلاس، توت فرنگی یا زردآلو را از قبل آماده کنید.
مرحله 6: اختیاری (به جای مارمالاد از مربا استفاده کنید)
می توانید به جای مارمالاد مقداری مربا از هر میوه ای در مخلوط کن بریزید تا بافت آن کاملا یکنواخت و ترد شود سپس با قاشق چایخوری مقداری مارمالاد روی مایه کیک در هر کپسول به آرامی بریزید تا مخلوط نشود.
مرحله 7: مافین ها را شکل دهید و بپزید
سپس با خلال دندون یا چاقو الگوی دلخواه را روی مافین درست کنید اما زیاد هم نزنید تا با مایه کیک مخلوط نشود سپس قالب ها را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و سپس درجه حرارت را تنظیم کنید. فر گازی را با دمای 180 درجه سانتیگراد.
مرحله هشتم: مافین ها را خنک کرده و از فر خارج کنید
سپس اجازه دهید کیک ها به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزند و تمام شد و بعد از این مدت قالب مافین را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس کیک ها را به آرامی از قالب خارج کنید.
مرحله نهم: تزئین کنید و با چای سرو کنید
سپس به سلیقه خود می توانید کیک ها را با مارمالاد یا عسل بپاشید و با گردوی آسیاب شده تزیین کنید سپس مافین مارمالاد را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان صبحانه ای سالم، مقوی و خوشمزه همراه با چای سرو کنید.