طرز تهیه مافین هویج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه مافین هویج
مافین هویج یکی از انواع کیک های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد و بسیار راحت و سریع به روش های مختلف تهیه می شود.مفین هویج طرفداران زیادی دارد و بسیار شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی می باشد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه مافین هویج برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای مافین هویج | |
ارد | 180 گرم معادل 1.4 فنجان و 2 قاشق غذاخوری است |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
ماست کم چرب | 125 گرم معادل 1.2 فنجان است |
شکر قهوهای | 1 فنجان |
هویج رنده شده | 148 گرم معادل 1.2 فنجان است |
گردو آسیاب شده | 42 گرم معادل 1.4 فنجان است |
کره | 47 گرم معادل 1.4 فنجان است |
جوش شیرین | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
دارچین | 1/2 قاشق چایخوری |
جوز هندی | 1/4 قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | 1/4 قاشق چایخوری |
طرز تهیه مافین هویج
مرحله 1: تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن دستی هم میزنیم تا گلوله شوند و کمی حجمشان زیاد شود سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند و بافت مواد یکدست و کمی سبک شود. و روشن کنید
مرحله 2: ماست و روغن را اضافه کنید
بعد ماست را که به دمای محیط رسیده به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس کره مایع را روی مواد ریخته و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند و کره به مواد اضافه شود. مواد مخلوط برای کار
مرحله 3: وانیل و هویج رنده شده را اضافه کنید
سپس وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا عطر وانیل از بین مواد پخش شود و بوی تخم مرغ از بین برود سپس هویج ها را بشویید و پوست بگیرید و روی رنده ریز رنده کنید سپس به مخلوط مواد اضافه کنید و مخلوط کردن.
مرحله 4: آرد و جوش شیرین را با هم ترکیب کنید
سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس مقداری جوش شیرین به آن اضافه کنید و مخلوط کنید سپس مقداری وانیل روی آرد بریزید و مقداری نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
مرحله 5: ادویه ها را اضافه کنید
سپس مقداری دارچین، پودر زنجبیل و پودر جوز هندی را به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافتی یکدست و یکدست به دست آید، سپس مخلوط آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود. که باید انجام شود
مرحله 6: در آخر هم بزنید و مخلوط را داخل قالب بریزید
در این مرحله پس از اضافه کردن آرد، آنقدر هم بزنید تا مخلوط شود و آرد گلوله نشود، سپس کف قالب مورد نظر را چرب کنید یا کف قالب را کاغذ روغنی بگذارید و سپس خمیر را تا دو سوم داخل قالب بریزید. از آن پر است. آن را پر کنید
مرحله هفتم: مافین ها را با گردو تزئین کنید و در فر بپزید
سپس روی کیک را با مقداری گردو که از وسط نصف کرده اید تزئین کنید و سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید کیک به مدت 20 دقیقه بپزد.
مرحله 8: پخت و خنک شدن مافین ها را بررسی کنید
بعد از این مدت یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و آن را بیرون بیاورید و اگر هیچ کدام از مخلوط کیک به آن نچسبید یعنی کیک پخته و آماده است سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک می شود
مرحله نهم: مافین را از قالب و تزئین نهایی خارج کنید
سپس به آرامی کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید سپس به سلیقه خود مقداری عسل یا شکلات آب شده روی کیک بریزید و سپس روی کیک را با خاک پسته یا گردو یا چند برش حلقه موز تزئین کنید.
مرحله 10: مافین هویج را برش داده و سرو کنید
سپس کیک مافین هویج را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و تکه ای از کیک را در ظرف مناسبی قرار دهید و به عنوان یک دسر شیک و خوشمزه یا یک میان وعده سالم و مقوی با چای یا قهوه برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.