طرز تهیه مافین کدو حلوایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه مافین کدو حلوایی
مافین کدو حلوایی یکی از شیرینی های خوشمزه و جشن است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه مافین کدو حلوایی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد رویه خرده نان |
|
شکر قهوهای | ¼ فنجان |
آرد قنادی | ½ فنجان |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
کره ذوب شده | ¼ فنجان |
مواد لازم برای مافین کدو حلوایی |
|
آرد قنادی | 1 و ¾ فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
جوش شیرین | 1 قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1.5 قاشق چایخوری |
پودر میخک و جوز هندی | ¼ قاشق چایخوری از هر کدام |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
روغن مایع | ½ فنجان |
شیر نر | ⅓ فنجان |
پوره کدو تنبل | 1 فنجان |
شکر قهوهای | ⅔ فنجان |
اسانس وانیل | 1 قاشق چایخوری |
مواد لازم برای پر کردن پنیر |
|
پنیر خامه ای | 170 گرم |
زرده | 1 قطعه |
اسانس وانیل | ½ قاشق چایخوری |
قند | 3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مافین کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه مافین کدو حلوایی خوشمزه ابتدا فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید سپس اجازه دهید فر کاملا گرم شود. در ادامه به سراغ تهیه مواد رویه خرده می رویم.
مرحله دوم
برای این کار شکر قهوه ای را به همراه پودر دارچین و کره آب شده در ظرف مناسبی ریخته سپس مخلوط می کنیم. حالا آرد را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا آرد به شکل گلوله درآید.
سطح سوم
در این مرحله مافین کدو حلوایی را با آرد شیرینی پزی، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، پودر دارچین، پودر میخک و جوز هندی در الک ریخته و 3 بار الک می کنیم.
مرحله چهارم
حالا تخم مرغ را همراه با شکر در ظرفی ریخته و به مدت 5 دقیقه با همزن برقی خوب هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ حالت کرمی و کشدار پیدا کند سپس کره مایع، شیر، اسانس وانیل و پوره کدو حلوایی را اضافه کنید. یک کاسه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مخلوط تخم مرغ را با سرعت کم روی همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود سپس مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کنید و با همزن به صورت دورانی هم بزنید تا بافت کیک یکدست شود.
مرحله ششم
برای تهیه فیلینگ پنیر ابتدا پنیر خامه ای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا بافت پنیر باز شود. سپس زرده تخم مرغ، اسانس وانیل و شکر را به کاسه اضافه کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله قالب مافین را با کاغذ کپسولی می پوشانیم سپس یک قاشق از خمیر مافین کدو را داخل کاغذ می ریزیم. حالا یک قاشق از فیلینگ پنیر را روی مافین بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید.
مرحله هشتم
توجه داشته باشید که فقط دو سوم حجم کاغذ کپسول باید پر شود. سپس روی مواد مافین را با خرده نان می پوشانیم سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم مافین ها به مدت 5 دقیقه با دمای 220 درجه بپزند.
مرحله نهم
بعد از این مدت دمای فر را به 175 درجه سانتی گراد کاهش می دهیم سپس مافین ها را به مدت 15-17 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت تست پخت مافین ها را انجام می دهیم.
مرحله دهم
برای این کار یک سیخ چوبی یا یک خلال دندان وسط مافین ها بچسبانید و بیرون بیاورید. اگر خمیر کیک نچسبد، مافین ها پخته می شوند. حالا قالب را از فر خارج کرده و مافین ها را از قالب جدا کنید.
مرحله یازدهم
حالا اجازه دهید مافین ها به مدت 10 دقیقه در دمای اتاق استراحت کنند تا کاملا خنک شوند، سپس در ظرف مورد نظر خود بریزید و با چای یا قهوه تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.