طرز تهیه ماقوت بستنی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه قیفی بستنی
بستنی ماقوت یکی از دسرهای خوشمزه و قدیمی است که با دستور و مواد اولیه ساده تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه قیفی بستنی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای تهیه بستنی |
|
بستنی وانیلی | 2 لیوان |
کرم رنگ | 3 قاشق غذاخوری |
شیر نر | 2.5 فنجان |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 3 قاشق غذاخوری |
آب سرد | ½ فنجان |
قند | ½ فنجان |
زعفران آب پز | 3 قاشق غذاخوری |
گل سرخ | ½ فنجان |
طرز تهیه قیفی بستنی
مرحله اول
برای تهیه ماکوت بستنی خوشمزه در ابتدای کار خامه صبحانه را به همراه بستنی وانیلی در ظرف مناسبی می ریزیم سپس روی اجاق بخار شوفاژ می گذاریم تا خامه و بستنی کاملا نرم شوند. . مذاب و یکنواخت
مرحله دوم
حالا پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید تا اسفنجی شود سپس در کتری بخارپز کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود. حالا شیر را با شکر در ظرف مناسبی بریزید.
سطح سوم
حالا نشاسته ذرت را در قابلمه الک کرده و خوب هم بزنید تا مواد در شیر حل شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط شیر به قوام فرنی برسد.
مرحله چهارم
وقتی مخلوط شیر به غلظت فرنی رسید، ژلاتین حل شده را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ژلاتین در قابلمه پخش شود، سپس مخلوط خامه و بستنی را به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله پنجم
حالا زعفران پخته شده را به همراه گلاب به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط ماکوت غلیظ شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و داخل شکل دلخواه را با کمی روغن مایع بمالید.
مرحله ششم
در این مرحله روغن اضافی قالب را با دستمال پاک می کنیم سپس مخلوط دسر را داخل قالب می ریزیم. سپس فرم را به مدت 5-6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر سفت شود و کاملا ببندد.
مرحله هفتم
بعد از این مدت قالب را از یخچال خارج کرده و لبه های دسر را به سمت مرکز قالب بکشید تا دسر از قالب جدا شود. در آخر دسر را در ظرف مورد نظر خود برمی گردانیم و روی آن را با پودر بیسکویت تزیین می کنیم. نوش جان.