طرز تهیه مانی پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مانی پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه مانی پلو
مانیپلو یکی از غذاهای لذیذ، خوش طعم و اصیل دامغانی است که به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود، این غذای لذیذ بسیار راحت تهیه می شود و برای سرو مناسب است، می توانید مانیپلو را با گوشت چرخ کرده یا تکه های گوشت درست کنید. انجام دادن. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه مانی پلو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
برنج | 3 فنجان |
لپه ها | 1 فنجان |
برنج | 200 گرم |
تکه گوشت | 400-500 گرم |
پیاز | 1 قطعه |
زرشک | 100 گرم |
کشمش پیلویی | 200 گرم |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل | کافی |
زعفران آب پز غلیظ | کافی |
خلال بادام و پسته خیسانده در گلاب | به مقدار مورد نظر |
زیره برای لایه بندی برنج (اختیاری) | به مقدار مورد نظر |
طرز تهیه مانی پلو
مرحله 1: پیاز را خرد کرده و سرخ کنید
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و شسته و ریز خرد کنید سپس در قابلمه ای کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز را داخل قابلمه بریزید و خوب تفت دهید تا سبک و شفاف شود. . شدن
مرحله 2: گوشت ها را اضافه کرده و سرخ کنید
سپس گوشت هایی را که به اندازه های دلخواه برش داده اید داخل قابلمه بریزید، حرارت را زیاد کنید، گوشت ها را با حرارت زیاد تفت دهید تا همه قسمت هایشان سرخ شود و رنگ گوشت ها تغییر کند، باید داخل روغن بیفتند، سپس حرارت را کم کنید.
مرحله 3: ادویه ها را اضافه کرده و سرخ کنید
سپس ادویه ها را که شامل فلفل سیاه و زردچوبه است روی گوشت بریزید و تفت دهید تا زردچوبه تغییر رنگ دهد و عطر ادویه ها پخش شود سپس مقداری آب داخل قابلمه را روی مواد بریزید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد. .
مرحله 4: پخت لپه
سپس لپه ها را که از شب قبل یا چند ساعت قبل در آب خیس کرده اید تا تورم آنها برطرف شود، در قابلمه ای بریزید، کمی آب بریزید، بگذارید لپه ها روی حرارت متوسط خوب بجوشد، اما ساختار آن ها به هم نریزد و شکل آنها را خراب نکنید.
مرحله پنجم: جوشاندن زعفران
سپس در قابلمه کوچکی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را بپوشانید و بگذارید زعفران دم بکشد و غلیظ شود، مقدار زعفران بستگی به ذائقه شما دارد و هر چه بیشتر باشد طعم غذا بهتر می شود.
مرحله ششم: نمک و زعفران را به گوشت اضافه کنید
وقتی گوشت پخت و بافت نرم شد، قابلمه را بردارید، کمی نمک اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط شود، سپس زعفران دم کرده را در قابلمه ریخته، هم بزنید تا رنگ، عطر و طعم زعفران گرفته شود. از گوشت .
مرحله 7: آب را در یک قابلمه بجوشانید
سپس در قابلمه را ببندید، حرارت را زیاد کنید تا آب تبخیر شود و گوشت خوب پخته شود، سپس مقداری آب در قابلمه بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس مقداری نمک در قابلمه بریزید، هم بزنید و مخلوط کنید. اب .
مرحله هشتم: برنج را در آب جوش بپزید
وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، برنج را در قابلمه ای که از شب قبل یا چند ساعت قبل در آب و نمک خیس کردید بریزید، اجازه دهید برنج حدود 5 دقیقه در آب بجوشد و ور بیاید و نیم پز شود، اما بافت هنوز سفت است
مرحله نهم: لپه و ورمیشل را به برنج اضافه کنید و بپزید
سپس لپه پخته شده را اضافه کنید، اجازه دهید با برنج کمی بجوشد، پس از دو سه بار پختن با هم، رشته را اضافه کنید، بگذارید رشته ها با برنج کمی بجوشد و نرم شوند، 1-2 دقیقه تا کوکس و رشته ها بجوشد. کافی هستند
مرحله 10: مخلوط برنج، لپه و رشته پلو را آبکش کنید
سپس برنج را به همراه لپه و رشته آبکش کنید سپس داخل سبد بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس در قابلمه دیگری مقداری روغن بریزید، می توانید ته دیگ را به سلیقه و سلیقه خود درست کنید. .
مرحله یازدهم: کف قابلمه را درست کرده و برنج را داخل قابلمه بریزید
برای درست کردن ته قابلمه یک دور نان برش بزنید و ته قابلمه را بگذارید یا سیب زمینی ها را قاچ کنید و ته قابلمه را طوری بچینید که کاملا کف قابلمه را بپوشاند سپس بریزید. برنج را در کاسه ای که در ته دیگ قرار دارد آبکش کنید.
مرحله دوازدهم: زعفران پخته شده را به برنج اضافه کنید
سپس مقداری زعفران پخته شده را روی مخلوط برنج، لپه و رشته پلو بریزید و پهن کنید، سپس با ته قاشق چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید، سپس در قابلمه را بپوشانید و اجازه دهید برنج حدود 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد. حرارت دهید خوب بجوشانید.
مرحله 13: کشمش و شاه توت را تفت دهید
در همین حین در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس کشمش هایی را که تمیز کرده اید در ماهیتابه بریزید و تفت دهید سپس زرشک ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید و هم بزنید و مخلوط کنید. به طور کامل
مرحله چهاردهم: خلال بادام و خلال پسته را اضافه کنید
سپس خلال بادام و خلال پسته را که یک ساعت قبل در گلاب خیس کرده اید و نرم کرده اید در تابه بریزید و با کشمش و زرشک تفت دهید و همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار گذاشتن
مرحله 15: برنج و گوشت را در ظرف مناسبی بریزید
بعد از اینکه برنج خوب پخت و آماده شد، برنج را در ظرف مناسبی بریزید، سپس گوشت ها را که کاملا پخته و آب آنها گرفته شده است، دور تا دور برنج یا روی برنج به دلخواه بریزید، می توانید گوشت را در مرحله بعدی قرار دهید. به برنج.قرار دادن.
مرحله شانزدهم: مانیپولو را تزئین و سرو کنید
سپس روی مانیپولو را با زرشک تفت داده و مخلوط کشمش، بادام خرد شده و پسته تزیین کنید، سپس این غذای خوشمزه و پرطرفدار را به عنوان یک غذای شیک و رسمی برای پذیرایی و مهمانی ها همراه با سالاد، ترشی دارچین و مخلفات سرو کنید.
5
2