طرز تهیه ماهی بریان +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز پخت ماهی سرخ شده
ماهی کبابی یکی از غذاهای بین المللی لذیذ است که می توان آن را با طعم های مختلف تهیه کرد تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت ماهی سرخ شده برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
ماهی | 1 قطعه بزرگ |
سس مایونز | 1 قاشق چایخوری |
لیموترش تازه یا آب پرتقال | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
سیر | 1 تا 2 قرص |
کره | کافی |
زردچوبه، زنجبیل، پودر سیر و آویشن | کافی |
زعفران آب پز | کافی |
نمک، فلفل سیاه و سبز | کافی |
طرز پخت ماهی سرخ شده
مرحله اول
برای تهیه ماهی سرخ شده خوشمزه ابتدا آن را در ظرف مناسبی بریزید سپس زردچوبه، زنجبیل، پودر سیر، آویشن، نمک، فلفل سیاه، فلفل سبز، لیموترش تازه یا آب پرتقال را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله پوست سیر را جدا می کنیم سپس آن را شسته و با رنده ریز رنده می کنیم. بعد سیر را به ماهی اضافه می کنیم سپس خوب ماساژ می دهیم تا طعم ها با هم مخلوط شوند و داخل گوشت ماهی بروند.
سطح سوم
حالا روی کاسه ماهی را سلفون می پوشانیم سپس ماهی را به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا گوشت ماهی خوش طعم شود. سپس پس از گذشت این مدت، پیاز را پوست گرفته و بشویید.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز را دایره ای خرد می کنیم سپس ظرف مناسبی را که در برابر حرارت مقاوم است انتخاب کرده و با کمی روغن چرب می کنیم. سپس حلقه های پیاز را با هم در ظرف می چینیم سپس ماهی را روی پیاز قرار می دهیم.
مرحله پنجم
دقت کنید ماهی را طوری در ظرف قرار دهید که پوست آن روی پیاز باشد. بعد فر را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید فر کاملا گرم شود سپس ماهی را در فر قرار دهید.
مرحله ششم
حالا اجازه دهید ماهی به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بماند تا مغز آن کاملا پخته شود. در زیر می توانید در 5 دقیقه آخر پخت، چند تکه کره روی ماهی بگذارید. بعد از این مدت ماهی را از فر خارج می کنیم.
مرحله هفتم
در آخر ماهی را در ظرفی که می خواهیم می چینیم سپس با لیموی تازه و جعفری و پیاز حلقه ای و گوجه فرنگی تزئین می کنیم. به دلیل طبع سرد ماهی بهتر است با خرما یا سیر ترشی سرو شود. نوش جان.