طرز تهیه ماهی سالمون با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ماهی سالمون را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز پخت ماهی سالمون
ماهی قزل آلا یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که با روش های مختلف، ادویه های مختلف و سبزیجات لذیذ به ذائقه شما بسیار آسان تهیه می شود، ماهی سالمون به عنوان یک غذای شیک و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی ها مناسب است. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز پخت ماهی قزل آلا، به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
ماهی سالمون | کافی |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | کافی |
پودر زیره و پودر زنجبیل | کافی |
فلفل سیاه و فلفل سیاه | کافی |
فلفل قرمز | کافی |
نعنا، ریحان و شوید تازه برای تزیین ماهی | کافی |
گشنیز خرد شده برای تزیین ماهی | کافی |
آهک خرد شده برای تزئین | 1 قطعه |
طرز پخت ماهی سالمون
مرحله 1: ماهی سالمون را بشویید و به اندازه مناسب برش دهید
ابتدا ماهی را بشویید و دنده ها را جدا کنید و ماهی را به اندازه های مناسب برش دهید و در ظرف بچینید و بهتر است از ماهی قزل آلا استفاده کنید که طعم فوق العاده ای دارد و در این روش پخت بسیار خوش طعم می شود.
مرحله 2: پوره گوجه فرنگی، روغن زیتون و نمک را با هم مخلوط کنید
در مرحله بعد برای تهیه سس این غذا، مقداری پوره گوجه فرنگی را در ظرف کوچکی بریزید، سپس مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید، مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود، سپس مقداری نمک روی مواد بریزید و با آنها مخلوط کنید.
مرحله 3: ادویه ها را به پوره گوجه فرنگی اضافه کنید
سپس ادویه هایی را که شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر زنجبیل و پودر زیره به ذائقه خود می باشد در ظرف پوره گوجه فرنگی بریزید و با رب خوب مخلوط کنید تا عطر ادویه ها گرفته شود.
مرحله 4: سطح ماهی را با مواد سس بمالید
وقتی همه مواد خوب مخلوط شدند و بافت یکنواختی به وجود آمد، مخلوط ادویه را با قلم مو روی برش های ماهی بمالید و آن ها را کاملا پاک کنید تا سطح ماهی کاملا با مخلوط رب، روغن زیتون و ادویه ها آغشته شود.
مرحله 5: ماهی را در یخچال بگذارید
بعد از اینکه تمام ورقه های ماهی را به این ترتیب آماده کردید و کاملا با ادویه ها پوشانده شد، در ظرفی ریخته، سپس در یخچال قرار دهید و بگذارید ماهی یک ساعت استراحت کند تا عطر و طعم ادویه ها گرفته شود. می تواند به طور کامل توسط آنها جذب شود.
مرحله 6: برش های ماهی را روی کاغذ روغنی بچینید
وقتی ماهی به خوبی آماده شد و آرام شد، سینی ماهی را از یخچال خارج کنید، سپس کاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید تا کف سینی را کاملا بپوشاند، سپس برش های ماهی را روی سینی بچینید. با فاصله روی کاغذ روغنی
مرحله هفتم: سینی ماهی را در فر قرار دهید و دمای آن را تنظیم کنید
سپس سینی را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و ماهی را حدود 30 دقیقه در فر بگذارید تا مغزها کاملا پخته و آماده شوند. فرها متفاوت هستند
مرحله هشتم: فلفل دلمه ای و هویج را بشویید و خرد کنید
در همین حین در حالی که ماهی در حال پختن است، سبزیجات را آماده کرده، فلفل دلمه ای را شسته، خشک کرده و به صورت خلال های نازک برش دهید، سپس هویج ها را پوست بگیرید و ورقه ای برش دهید و هر کدام را در ظرفی جداگانه جدا کنید.
مرحله 9: کدو تنبل را پوست گرفته و ورقه ای برش دهید و قارچ ها را خلال کنید
سپس کدوها را پوست گرفته و به صورت ورقه های نازک برش دهید سپس قسمت های آسیب دیده قارچ ها را جدا کرده و قارچ ها را شسته و به چهار قسمت تقسیم کنید و در ظرفی بریزید سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. تا زمانی که داغ شود
مرحله 10: هویج و فلفل را در تابه سرخ کنید
بعد از گرم شدن روغن ابتدا هویج ها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا طلایی شوند سپس فلفل دلمه ای را به هویج اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم فلفل ها پخش شود و هویج را بخورید، مقدار سبزی به خود شما بستگی دارد. طعم و مزه
مرحله 11: تفت دادن کدو تنبل و قارچ
سپس کدوهای خرد شده را اضافه کنید، کدوها را کمی تفت دهید تا از حالت خام در بیایند، سپس قارچ ها را به مواد بریزید، تفت دهید تا خوب سرخ شده و طلایی شوند، پس از افزودن قارچ ها، حرارت تابه را کمی زیاد کنید. قارچ ها را آبکش نکنید.
مرحله 12: ادویه و آبلیمو را به مواد اضافه کنید
سپس به ذائقه و ذائقه مواد کمی نمک و کمی فلفل قرمز اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها پخش شود سپس یک لیموی تازه را شسته و از وسط نصف کرده و آب آن را بگیرید. و روی مواد گذاشته و با هم مخلوط کنید.
مرحله 13: تابه را از روی حرارت بردارید
وقتی عطر و طعم لیمو ترش کاملا جذب سبزیجات شد و همه مواد خوب سرخ شدند تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد از روی حرارت اولیه به دمای محیط برسند سپس ظرف را بردارید. سبزیجات را از ماهیتابه و در ظرف دیگری بریزید
مرحله چهاردهم: گریل را روشن کنید تا ماهی طلایی شود
در آخر وقتی ماهی خوب پخته شد و حرارت ملایم را خاموش کردید، گریل یا حرارت زیاد را چند دقیقه روشن کنید، سپس برش های ماهی را به مدت 2 الی 3 دقیقه روی حرارت زیاد بگذارید تا سطح آنها کاملا طلایی و زیبا شود.
مرحله 15: ماهی و سبزیجات سرخ شده را در ظرف مناسبی بریزید
سپس سینی را از فر خارج کرده، اجازه دهید به دمای محیط برسد، سپس ماهی را به آرامی از کاغذ پخت خارج کرده و در ظرف مناسبی برای سرو بچینید، سپس سبزیجات برشته را به دلخواه در کنار ماهی قرار دهید. و تزئین کنید.
مرحله شانزدهم: سالمون را تزیین کنید
سپس مقداری گشنیز خرد شده روی ماهی ها بریزید سپس روی آن ها را با چند برگ نعناع و ریحان و شوید تازه و همچنین چند تکه لیموترش تزئین کنید و ماهی را تزیین کنید، می توانید از سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید و دور ظرف بچینید. .
مرحله هفدهم: برنج را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید
سپس برنجی را که همزمان با پخت ماهی پخته و پخته اید در ظرف دیگری بریزید و روی آن را با کمی زعفران پخته غلیظ تزیین کنید سپس ماهی قزل آلا را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی ها به همراه برنج زعفرانی اضافه کنید. سالاد، خیار شور، انواع دارچین و تزیینات.
5
2