طرز تهیه ماکارونی با سس خامه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ماکارونی با سس خامه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پاستا با سس خامه ای
پاستا با سس خامه ای یکی از غذاهای لذیذ و لذیذ است که طرز تهیه آن بسیار آسان و ساده است و غذایی راحت و سریع و آسان محسوب می شود که در بین ورزشکاران بسیار محبوب و پرطرفدار است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه پاستا با سس خامه ای برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
پاستا | بسته بندی |
سیر | دو قرص |
قارچ | 1 بسته |
جوجه | نصف سینه مرغ |
ارد | 1 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 2 قاشق غذاخوری |
شیر کامل یا خامه غلیظ | 200 میلی لیتر |
جعفری ریز خرد شده | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه پاستا با سس خامه ای
مرحله اول
ابتدا یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد، وقتی آب به نقطه جوش رسید، ماکارونی ها را داخل قابلمه بریزید و کمی نمک و کمی روغن به آب اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید بپزد. 8 دقیقه با هم می پزند
مرحله دوم
زمان دقیق پخت ماکارونی روی بسته بندی آن نوشته شده است، سپس وقتی پاستا نرم شد آن را آبکشی کنید، اما آب آن را دور نریزید و در ظرفی نگهداری کنید، زیرا برای تهیه سس به این آب نیاز دارید. .
سطح سوم
سپس سینه مرغ را نگینی برش داده و با روغن زیتون یا کره در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود سپس مرغ ها را در تابه می گذاریم و می پزیم تا رنگ آن تغییر کند و تمام قسمت های مرغ تغییر کند. خوب سرخ شده اند..
نکته: به جای سینه مرغ می توانید از گل کلم یا کلم بروکلی استفاده کنید.
مرحله چهارم
سپس نمک و فلفل را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا طعم آن کاملا با سینه مرغ مخلوط شود سپس مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید سپس قارچ ها را شسته و خشک کرده و حلقه حلقه کرده و در همان ماهیتابه تفت دهید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه قارچ ها خوب سرخ شدند و آب آن ها خارج شد، سیر ریز رنده شده یا ریز خرد شده را به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم، سپس نمک و فلفل را به قارچ اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.
مرحله ششم
بعد مرغ سرخ شده و آرد را به قارچ ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود، سپس چند لیوان آبی که از آبکش کردن پاستا گرفته اید به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا طعم مواد با هم مخلوط شود. . بودن
مرحله هفتم
بعد از 2 دقیقه خامه رقیق شده یا شیر کامل را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم سپس 2 قاشق خامه را روی مخلوط می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و درب قابلمه را می بندیم تا یک ربع با هم بپزند و سپس کرم لعابی. سس درست می شود.
مرحله هشتم
سپس مقداری جعفری را شسته و خشک کرده و با چاقوی تیز خرد کرده و روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید سپس پاستا را داخل مخلوط سس بریزید و با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم سس کاملا به خورد پاستا برود.
نکته: با توجه به ذائقه خود می توانید از سس پارمزان و خردل در ترکیب سس استفاده کنید.
مرحله نهم
سپس پاستا را با سس خامه ای در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با چند برگ نعناع، شوید، ریحان و چند تکه لیموی تازه تزئین کنید و با ترشی، ماست، سالاد، برگ سبز، زیتون پرورشی و انواع میل کنید. دارچین برای ناهار شام را سرو کنید.
5
2