آشپزی

طرز تهیه ماکارونی گیاهی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ماکارونی گیاهی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه ماکارونی گیاهی

ماکارونی گیاهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد مختلفی تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی گیاهی را مشاهده کنید، در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
پیاز 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
سویا 1 فنجان
فلفل 1 عدد کوچک
قارچ 200 گرم
آب لیمو ترش 3 قاشق غذاخوری
ماکارونی 250 گرم
پودر آویشن ½ قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه ماکارونی گیاهی

مرحله اول

برای تهیه رب سبزیجات خوشمزه، در ابتدای کار، دانه های سویا را در ظرف مناسبی بریزید، سپس به اندازه ای آب بریزید که روی آن را بپوشاند. سپس اجازه دهید دانه های سویا به مدت 1 ساعت در آب بماند.

مرحله دوم

بعد از این مدت زمانی که دانه های سویا کاملاً نرم شدند، آن ها را در آبکش بریزید و با دست فشار دهید تا آب میانی کاملا خارج شود. سپس یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

سطح سوم

حالا مقدار زیادی نمک به قابلمه اضافه کنید و بگذارید آب بجوشد. سپس پیاز و فلفل را نگینی خرد کنید سپس روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا سبک و شفاف شود سپس زردچوبه را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز خوب سرخ شده و طلایی شود.

مرحله پنجم

حالا دانه های سویا را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی قهوه ای شود، سپس فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس قارچ را خرد می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مواد را از یک طرف تابه به تابه منتقل می کنیم سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شده و رنگ آن روشن شود. سپس مواد را با پوره گوجه فرنگی مخلوط کرده و کمی تفت دهید.

مرحله هفتم

حالا قارچ ها، پودر آویشن را به همراه مقداری نمک و فلفل به تابه اضافه کنید، سپس حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها آب نریزند. سپس آب لیموی تازه را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله هشتم

وقتی آب به جوش آمد، اسپاگتی را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید، سپس اجازه دهید اسپاگتی به مدت 7 تا 8 دقیقه در آب در حال جوش بماند تا پخت اولیه کامل شود. حالا اسپاگتی را می شوییم.

مرحله نهم

در این مرحله داخل قابلمه مناسبی مقداری روغن مایع و مقداری زردچوبه می ریزیم سپس ته دیگ مورد نظرمان را داخل قابلمه محکم می کنیم و یک لایه اسپاگتی را داخل قابلمه می ریزیم. حالا مقداری از مواد میانی را روی آن تقسیم می کنیم.

مرحله دهم

سپس مراحل را به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود سپس درب قابلمه را با درب می بندیم و روی قابلمه می گذاریم. حالا شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قابلمه را روی آن قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله پاستا را به مدت 40 دقیقه روی آتش بگذارید تا کاملا بپزد. بعد از این مدت ماکارونی ها را در ظرف مورد نظر برگردانید سپس با سالاد شیرازی سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا