طرز تهیه محلبی ساده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه محلبی ساده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه محلب های ساده
حلبی ساده یکی از دسرهای خوشمزه و رایج در کشورهای عربی است که با دستور پخت و طعم های مختلف درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه حلبی ساده در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای یک دسر ساده |
|
آرد قنادی | 2 قاشق غذاخوری |
پودر نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
قند | 4 قاشق غذاخوری فلفل قرمز |
گل سرخ | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 40 گرم |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه محلب های ساده
مرحله اول
برای تهیه یک حلبی ساده و خوشمزه در ابتدای کار آرد شیرینی پزی را به همراه نشاسته ذرت در قابلمه ای مناسب الک کرده سپس شکر و شیر را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد داخل شیر حل شود.
مرحله دوم
حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط دسر به قوام فرنی برسد سپس گلاب را به همراه کره به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره خوب آب شود.
سطح سوم
حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط محلبی را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید سپس مقداری زعفران غلیظ پخته شده را به یکی از قسمت ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط محلبی زعفرانی شود.
مرحله چهارم
در آخر مهلبیت ها را داخل لیوان های سرو بریزید و به دلخواه با خلال پسته و خلال بادام و گل یاس تزئین کنید سپس به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. نوش جان.
5
1