طرز تهیه محلبی نسکافه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه محلبی نسکافه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نسکافه محلی
نسکافه محلبی یکی از دسرهای لذیذ کشور عربی است که با مواد اولیه و دستور پخت متفاوت درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه نسکافه محلی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم نسکافه محلبی |
|
آرد نشاسته ذرت یا آرد سفید | 1 قاشق غذاخوری |
نشاسته رنگی | 1 قاشق غذاخوری |
قند | 3 قاشق غذاخوری |
شیر نر | 2 لیوان |
پودر نسکافه | 1 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 1 قاشق غذاخوری |
آب جوش | 2 قاشق غذاخوری |
کوکی ها با کره کاکائو | 1 بسته |
طرز تهیه نسکافه محلی
مرحله اول
برای تهیه نسکافه های خوشمزه در ابتدای کار آرد سفید را به همراه نشاسته رنگی و شیر و شکر در قابلمه مناسبی بریزید سپس با همزن دستی خوب هم بزنید تا مواد داخل شیر کاملا حل شود.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط داخل قابلمه به غلظت فرنی نزدیک شود. در مرحله بعد پودر نسکافه را با آب جوش مخلوط می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم و هم می زنیم.
سطح سوم
در این مرحله خامه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا خامه کاملا جا بیفتد. وقتی مخلوط محلبی به غلظت فرنی رسید، ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
مرحله چهارم
حالا مخلوط محلبی را هر از چند گاهی هم بزنید تا روی آن نچسبد. در مرحله بعد بیسکویت پتی بور را در غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید سپس یک لایه پودر بیسکویت را در لیوان های سرو بریزید.
مرحله پنجم
سپس مقداری از مخلوط محلبی را در فنجان ها روی پودر بیسکویت می ریزیم سپس به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. در آخر مهلبیت را به دلخواه با بادام یا خلال میوه تزئین می کنیم. نوش جان.
5
1