آشپزی

طرز تهیه مربای انجیر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مربای انجیر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مربای انجیر

مربای انجیر یکی از انواع مربای خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان صبحانه با نان و کره مانند مرباهای دیگر سرو می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مربای انجیر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای مربای انجیر
شکل 1 کیلوگرم
قند 700 گرم
اب 1.5 فنجان
آب لیمو ترش 3 قاشق غذاخوری
گل سرخ 2 قاشق غذاخوری
دانه هل 2 دانه
چوب دارچین 1 قطعه
زعفران آب پز کافی

طرز تهیه مربای انجیر

مرحله اول

من آماده می کنم مربای انجیر خوشمزه در ابتدای کار انجیرها را شسته و روی دستمال می گذاریم تا رطوبت اضافی آن گرفته شود. بعد از آن آب و شکر را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا گلاب را به همراه دانه هل، چوب دارچین و زعفران پخته شده در قابلمه اضافه می کنیم و بعد از 10 دقیقه روی انجیرها سوراخ می کنیم و سپس به قابلمه اضافه می کنیم. نصف کردن انجیر باعث جدا شدن دانه ها می شود.

سطح سوم

حالا اجازه دهید انجیرها در قابلمه بپزند سپس آبلیموی تازه را به قابلمه اضافه کنید. بعد از آن کف مربا را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم تا در آخر مربای براق و شفافی داشته باشیم.

مرحله چهارم

وقتی حباب های بزرگی روی مربا ایجاد شد کافی است مربا را بجوشانیم و بعد از آن قابلمه را از روی حرارت برداریم. سپس اجازه دهید مربا به مدت 12 ساعت در دمای اتاق بماند تا کاملا خنک شود.

مرحله پنجم

بعد از این مدت مربا را در ظرف مورد نظر بریزید سپس درب آن را محکم ببندید تا هوا وارد ظرف نشود. در آخر مربا را در یخچال بگذارید و بعد از سرد شدن سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا