طرز تهیه مربای بهار نارنج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه مربای بهاری از پرتقال
مربای بهارنارنج یکی از مرباهای خوشمزه و ساده ایرانی است که از گلبرگ های شکوفه نارنج درست می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای بهار نارنج به این لینک مراجعه کنید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای مربای بهارنارنج |
|
اب | 3 لیوان |
جوهر لیمو | ½ قاشق چایخوری |
لیموترش تازه یا آب پرتقال | 6 قاشق غذاخوری |
قند | 3 لیوان |
زعفران آب پز غلیظ | 1 قاشق غذاخوری |
آرانتیوم مرکبات | 1.5 فنجان |
طرز تهیه مربای بهاری از پرتقال
مرحله اول
برای تهیه مربای بهارنارنج خوشمزه ابتدا پرتقال را بشویید سپس یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به نقطه جوش برسد. وقتی آب به جوش آمد، بهار نارنج را داخل قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا 2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید آب پرتقال به مدت 3 دقیقه بجوشد سپس آن را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید. در زیر این مراحل را 2 بار دیگر به ترتیب انجام می دهیم.
سطح سوم
توجه داشته باشید 4 قاشق غذاخوری آبلیموی باقیمانده را تقسیم کرده و پرتقال ها را در دو مرحله جوش اضافه کنید. بعد از تمام شدن جوشیدن بهار نارنج، دوباره با آب سرد می شوییم و با دست آب اضافی آن را می گیریم.
مرحله چهارم
بعد از آن شکر و آب را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی شربت به جوش آمد و ذرات شکر در آن حل شد، بهار نارنج را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.
مرحله پنجم
حالا حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا مربا غلیظ شود. برای بررسی قوام مربا مقداری از شهد را در نعلبکی بریزید و با دو انگشت آن را بچشید، پس از خنک شدن وقتی شهد کش آمد مربا به غلظت مناسب رسید.
مرحله ششم
وقتی مربا به غلظت دلخواه رسید، آبلیمو را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مربا کاملا خنک شود.
مرحله هفتم
وقتی مربا خنک شد یک ظرف شیشه ای درب دار انتخاب می کنیم سپس آن را می شوییم و با دستمال تمیزی خوب خشک می کنیم. سپس مربا را در ظرف شیشه ای بریزید و درب آن را محکم ببندید.
مرحله هشتم
در آخر مربا را در یخچال نگهداری می کنیم. توجه داشته باشید که اگر آب پرتقال بعد از ۳ بار جوشیدن کمی تلخ شد، دوباره مراحل را تکرار کنید تا تلخی آن کاملا از بین برود. نوش جان.