طرز تهیه مربای زردآلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه مربای زردآلو
مربای زردآلو یکی از انواع مربای خوشمزه ایرانی است که علاوه بر صبحانه در پخت و پز نیز استفاده می شود. برای مشاهده این آموزش، نکته زیر را دنبال کنید.
مواد لازم برای مربای زردآلو | |
زردآلوهای رسیده | 1.5 کیلوگرم |
قند | 800 گرم |
زعفران آب پز | 2 قاشق غذاخوری |
گل سرخ | 2 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه مربای زردآلو
مرحله اول
من آماده می کنم مربای زردآلو مجلسی ابتدا زردآلوها را خوب می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آنها کاملا گرفته شود. سپس زردآلوها را از وسط نصف کرده و دانه ها را جدا می کنیم.
مرحله دوم
اگر از زردآلو درشت استفاده کنیم می توانیم آن را به 4 یا 8 قسمت تقسیم کنیم. سپس زردآلوها را با شکر در قابلمه مناسبی ریخته و به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا آب آن گرفته شود.
سطح سوم
بعد از اینکه زردآلوها به جوش آمد قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب داخل قابلمه بجوشد، وقتی آب زردآلوها به نقطه جوش رسید باید ته آن را برداریم تا مربای تمیزتر شود. .
مرحله چهارم
بعد از 20 دقیقه زردآلوها را از شهد مربا خارج کنید و گلاب و زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید شهد مربا به غلظت مناسب برسد. پس از اینکه شهد به غلظت مربا رسید، زردآلوها را در قابلمه برگردانید.
مرحله پنجم
سپس آبلیمو را اضافه می کنیم و در صورت تمایل خلال بادام و خلال پسته را به مربا اضافه می کنیم. حالا مربا را از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای محیط کاملا خنک شود.
مرحله ششم
بعد از سرد شدن، مربا را در ظرف های شیشه ای درب دار ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم. اگر بخواهیم مربا را مدت بیشتری نگه داریم می توانیم آن را در کیسه فریزر بپیچیم و فریز کنیم.