آشپزی

طرز تهیه مرغ بریان با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مرغ بریان را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مرغ سوخاری

مرغ سوخاری یکی از غذاهای خاص و بسیار پرطرفدار در سرتاسر جهان است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه مرغ سوخاری برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
یک مرغ کامل 1 قطعه
فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
سیر 2 قرص
دانه گشنیز و دانه زیره سیاه کافی
ماست 1 فنجان
سیب زمینی متوسط 2 عدد
آبلیموی تازه 1 قطعه
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه مرغ سوخاری

مرحله اول

من آماده می کنم مرغ سوخاری مجلسی در ابتدای کار مرغ را می شوییم سپس می گذاریم آب اضافی آن کاملا کشیده شود. در مرحله بعد روی شکم مرغ چند برش سطحی ایجاد می کنیم سپس روی مرغ فلفل قرمز و نمک می پاشیم.

مرحله دوم

حالا مرغ را ماساژ می دهیم تا ادویه ها به گوشت مرغ آغشته شود. سپس مرغ را با قلم مو کمی روغن میمالیم سپس در ظرف مناسبی میریزیم و روی کاسه را سلفون میکشیم.

سطح سوم

در این مرحله مرغ را به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس پس از گذشت این مدت مرغ را از یخچال خارج می کنیم سپس پوست سیر را جدا می کنیم و می شوییم و ریز رنده می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سیر، آب لیموترش تازه، نمک، فلفل، تخم گشنیز و زیره سیاه را به ماست اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس بقیه کره را روی حرارت غیر مستقیم گرم کنید و به ماست اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط شیر ترش را روی مرغ ماساژ می دهیم تا جذب گوشت مرغ شود. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید کاملا داغ شود سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید.

مرحله ششم

حالا سیب زمینی ها را بشویید، سپس به صورت حلقه ای برش دهید. سپس مرغ ها را در سینی فر می گذاریم و سیب زمینی ها را دور مرغ می ریزیم سپس با روغن زیتون و نمک مزه دار می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس مرغ را به مدت 2 ساعت در فر می گذاریم تا برشته شود. سپس گاهی مرغ را با کره آب شده می مالیم. بعد از این مدت گریل را روشن می کنیم.

مرحله هشتم

در آخر مرغ را به مدت 5 دقیقه گریل می کنیم تا طلایی و زیبا شود. سپس مرغ را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر می گذاریم و با گوجه فرنگی و لیموترش تازه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا