طرز تهیه مرغ ترش ساده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مرغ ترش ساده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه مرغ ترش ساده
مرغ ترش یکی از خورش های سنتی گیلانی است که با مرغ و رب انار تهیه می شود. این خورش را می توان با کت شمال سرو کرد. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه مرغ ترش ساده برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
دلال تخصصی مرغ ترشی | 200 گرم |
جوجه | 5 تکه |
آلو طلایی | 10 عدد |
پیاز | 1 قطعه |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | کافی |
دلالی جوجه ترش ترکیبی از گیاهان معطر شمال، گردو و رب انار است. |
طرز تهیه مرغ ترش ساده
مرحله اول
من آماده می کنم مرغ ترش ساده و خوشمزه ابتدا تکه های مرغ را بشویید سپس با یک حوله تمیز خشک کنید. سپس تکه های مرغ را در سینی می ریزیم و روی آن ها نمک و فلفل و زردچوبه می پاشیم.
مرحله دوم
در این مرحله ادویه ها را با دست روی مرغ می مالیم تا طعم دار شود سپس آن را کنار می گذاریم. بعد از 15 دقیقه ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید و چند قاشق روغن مایع به آن اضافه کنید.
سطح سوم
حالا تکه های مرغ را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا همه تکه ها کاملا سرخ شوند. پس از سرخ شدن تکه های مرغ، آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز را نگینی خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب را روی اجاق بگذارید و کمی روغن اضافه کنید. سپس پیازهای خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا روشن و شفاف شود.
مرحله پنجم
در این مرحله آلو و رب گوجه فرنگی را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم سپس خوب تفت می دهیم تا پوره گوجه فرنگی کاملا سرخ شود. بعد از اینکه رب گوجه سرخ شد، آب مرغ ترش را اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا دوباره مواد را سرخ می کنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس تکه های مرغ سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا با مواد داخل قابلمه آغشته شوند سپس حدود 1 پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید.
مرحله هفتم
حالا باید بگذاریم مرغ ترش یک ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد تا آماده شود. اگر می خواهید طعم این غذا شیرین باشد، مقداری آب پرتقال را با شکر به سلیقه خود مخلوط کرده و به قابلمه اضافه کنید.
مرحله هشتم
در آخر بعد از اینکه خورش خوب ور آمد و روغن خورد آن را میل کنید و در صورت نیاز کمی نمک و فلفل اضافه کنید. در آخر خورش را در ظرف مناسبی گذاشته و با برنج خرد شده سرو کنید.
5
142