آشپزی

طرز تهیه مرغ جنگلی با طعمی دلنشین در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت مرغ جنگلی

مرغ جنگلی یکی از غذاهای خوشمزه، خوش طعم و اصیل شمالی است که طعم فوق العاده ای دارد، این مرغ شکم پر خوشمزه را می توانید به روش های مختلف با مواد مختلف درست کنید، مرغ جنگلی برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب و شیک است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز پخت مرغ جنگلی برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
مرغ زیر 1 کیلوگرم 1 قطعه
پیاز متوسط 1 قطعه
سیر حریره 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری
آلو جنگلی 10 عدد
زرشک 3 قاشق غذاخوری
خمیر جعفری 2 قاشق غذاخوری
تره، گشنیز و جعفری از هر کدام 150 گرم
زغال اخته 50 گرم
فلفل خرد شده 4 قاشق غذاخوری
آب پرتقال 4 قاشق غذاخوری
آب جوش 1 فنجان
گرد و غبار دود 1 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینیها 1 قطعه
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
برنج به تعداد افراد
زعفران آب پز برای تزیین برنج کافی
زرشک کبابی برای تزیین 2 قاشق غذاخوری
برش های پسته برای تزیین 2 قاشق غذاخوری
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین کافی
فلفل سبز شیرین برای دارچین 6 تا 7 عدد
آهک برش خورده برای دارچین 1 قطعه
مواد ترشی مقدار مواد
فلفل 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری

طرز پخت مرغ جنگلی

مرحله 1: سبزیجات را بشویید و برش دهید

ابتدا سبزی مخصوصی که شامل تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و پیازچه می باشد را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود و کاملا خشک شوند، پس از خشک شدن سبزی، آنها را ریز خرد کرده و رنده کنید.

مرحله 2: سبزیجات را سرخ کنید

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس سبزی خرد شده را در تابه بریزید، تفت دهید تا آب آن ها جمع شود و در حین تفت دادن، سبزی ها کمی تیره شوند، سبزی ها را هم بزنید تا من نسوزی . .

مرحله 3: ماهیتابه را از روی حرارت بردارید

وقتی سبزی ها خوب سرخ شدند و عطرشان آزاد شد تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود.برای تهیه این غذا می توانید از سبزیجات سرخ شده از قبل آماده شده استفاده کنید.

مرحله چهارم: مرغ را بشویید و زعفران را در آب جوش بریزید

سپس مقداری مرغ را تمیز کرده و بشویید، نیازی به برش مرغ نیست، سپس مرغ را کنار بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس مقداری زعفران را در قابلمه کوچکی بریزید، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و ببندید. گذشته از .

مرحله 5: زعفران را بجوشانید و آب پرتقال بگیرید

سپس اجازه دهید زعفران دم بکشد و غلیظ شود مقدار زعفران بستگی به ذائقه شما دارد هر چه بیشتر رنگ و طعم و عطر غذا بهتر است سپس مقداری پرتقال تازه را بشویید و با چاقو از وسط نصف کنید و آب آنها را بگیرید. .

مرحله 6: ادویه ها را با هم ترکیب کرده و آب پرتقال را به آنها اضافه کنید

سپس در ظرفی ادویه ها را که شامل فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و پودر زنجبیل است به مقدار مناسب بر اساس ذائقه خود بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس آب پرتقال را به ادویه ها اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. .

مرحله هفتم: روغن زیتون و زعفران را به مخلوط اضافه کنید و مرغ را مرینیت کنید

در مرحله بعد روی مخلوط ادویه و آب پرتقال مقداری روغن زیتون بریزید و مخلوط کنید سپس مقداری زعفران دم کرده روی مواد بریزید و با آنها مخلوط کنید سپس مخلوط مارینات را روی مرغ بمالید و کاملا با مواد مخلوط کنید. ماریناد را اعمال کنید.

مرحله هشتم: مرغ را در یخچال بگذارید و استراحت دهید

دقت کنید که تمام قسمت های مرغ با مواد ماریناد پوشانده شود تا طعم ادویه ها به خورد مرغ برود، سپس روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید و اجازه دهید مرغ به مدت 3 ساعت در یخچال بماند تا خوب شود. کاملا طعم دار و آماده..

مرحله نهم: دو طرف مرغ را در روغن داغ سرخ کنید

پس از گذشت این مدت مرغ را از یخچال خارج کرده و در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود سپس مرغ را در تابه سرخ کنید که یک طرف مرغ قرمز و طلایی شد. آن را برگردانید

مرحله دهم: مرغ سرخ شده را از روی حرارت بردارید و پیاز را خرد کنید

اجازه دهید طرف دیگر مرغ طلایی شود، دقت کنید که تمام قسمت های مرغ کاملا طلایی و سرخ شده باشد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

مرحله یازدهم: پیاز را در روغن داغ سرخ کنید

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا سبک و شیشه ای شوند و بافت آنها نرم شود، پیازها باید حدود 5 دقیقه سرخ شود

مرحله دوازدهم: زردچوبه و سیر را اضافه کرده و تفت دهید

سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید، با آنها تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود و پیاز طلایی شود، یک دقیقه کافی است تا زردچوبه سرخ شود، سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و بچینید. در قابلمه کمی تفت دهید.

مرحله 13: سبزیجات سرخ شده و نمک را به مواد اضافه کنید

سپس اجازه دهید عطر سیرها پخش شود، در حین تفت دادن سیر آنها را مدام هم بزنید، سپس سبزیجات سرخ شده را در قابلمه بریزید، با بقیه مواد تفت دهید تا عطر و طعم همه مواد مخلوط شود، سپس کمی نمک اضافه کنید. و با بقیه مواد مخلوط کنید.

مرحله چهاردهم: رب گوجه فرنگی و رب جعفری را به مواد خرد کنید

سپس مقداری رب گوجه فرنگی را داخل قابلمه بریزید، با بقیه مواد تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود، رنگ آن روشن تر و در مواد کمی تیره شود، سپس مقداری پوره جعفری به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. به سلیقه شما .اضافه کنید.

مرحله 15: پودر دود و بقیه مواد ماریناد را به مخلوط اضافه کنید

سپس همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم رب جعفری به خورد آنها برود، سپس مقداری پودر دود را داخل قابلمه ریخته، هم بزنید و با بقیه مواد مخلوط کنید تا عطر آن پخش شود، سپس بقیه مواد را بریزید. مواد ماریناد را در قابلمه و با بقیه مواد مخلوط کنید.

مرحله شانزدهم: آلو را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید

سپس در قابلمه مقداری آلو را که از قبل در آب خیس کرده اید بریزید و قوام آنها کاملاً نرم است، مقدار آلو به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید مقدار آن را تغییر دهید، در صورت تمایل کم و بیش بریزید.

مرحله 17: زرشک را به مواد اضافه کنید و شکم مرغ را با مخلوط پر کنید

سپس مقداری زرشک تازه را در قابلمه بریزید و با بقیه مواد مخلوط کنید، همه مواد را با هم به مدت دو دقیقه تفت دهید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس مقداری از مواد را از داخل قابلمه بردارید. شکم مرغ را بریزید تا کاملا پر شود.

مرحله 18: مرغ شکم پر را روی بقیه مواد داخل قابلمه قرار دهید

سپس سیب زمینی را پوست بگیرید سپس آن را بشویید، سیب زمینی را با فشار داخل شکم مرغ قرار دهید تا مواد داخل آن نیفتد، سپس مرغ را روی سایر مواد داخل قابلمه قرار دهید، سپس قابلمه را کم کنید. حرارت دهید تا به آرامی بجوشد.مرغ وحشی را بجوشانید.

مرحله 19: آب جوش را به قابلمه اضافه کنید و مرغ را بپزید

سپس مقداری آب جوش در قابلمه را روی مخلوط مواد بریزید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید مرغ با مخلوط مواد به مدت 2 ساعت بپزد تا مغز کاملا پخته و آماده شود، پس از مدتی قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید. آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به دمای اتاق برسد.

مرحله 20: برنج را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید

بعد برنجی را که هنگام پخت مرغ جنگلی تهیه کردید و خوب پخته شده است خارج کنید سپس برنج را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با کمی زعفران و زرشک کباب بپوشانید و با خلال پسته تزیین کنید.

مرحله 21: مرغ جنگل را در سمت مناسب بریزید و روی آن را تزئین کنید

سپس مرغ جنگل را در ظرف سرو قرار دهید و با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید.

مرحله 22: انواع دارچین را جمع آوری کرده و تزئین کنید

سپس یک لیموی تازه را پوست گرفته و دایره ای برش دهید و در ظرف دیگری بریزید و مقداری فلفل سبز شیرین را تمیز کرده و با لیموها بچینید و از زیتون پرورشی استفاده کنید. در آخر مرغ جنگلی را به عنوان یک غذای شمالی خوشمزه و پرطرفدار با برنج زعفرانی، ته دیگ، زیتون، سیر، سالاد، ترشی، انواع دارچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا