طرز تهیه مرغ دودی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه مرغ دودی
مرغ دودی یکی از غذاهای خاص و لذیذ ایرانی است که می توانید با دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مرغ دودی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه و ران مرغ | 450 گرم |
سس مایونز | 4 قاشق غذاخوری |
چاشنی برای مرغ | 1 قاشق چایخوری |
نمک | کافی |
پیاز | 1 قطعه |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
اب | ½ فنجان |
زغال سنگ | 1 قطعه |
طرز تهیه مرغ دودی
مرحله اول
برای تهیه مرغ دودی مجلسی ابتدا پیاز را پوست بگیرید سپس آن را بشویید و خلال کنید. سپس سس مایونز، پیاز، ادویه پلو، نمک و آبلیموی تازه را در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم
حالا مخلوط سس را هم بزنید، سپس تکه های سینه و ران مرغ را داخل مخلوط سس قرار دهید. سپس مرغ ها را به سس آغشته می کنیم سپس روی کاسه را سلفون می بندیم و در یخچال می گذاریم.
سطح سوم
در این مرحله مرغ را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود. سپس پس از گذشت زمان، مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم، سپس سینه و پای مرغ را از سس جدا می کنیم.
مرحله چهارم
حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود. سپس سینه و پای مرغ را در ماهیتابه می ریزیم و کاملا سرخ می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله که سینه و پای مرغ سرخ شد سس را به ماهیتابه اضافه کنید سپس آب و زعفران دم کرده را به مرغ اضافه کنید و درب تابه را ببندید و اجازه دهید مرغ به مدت 2 ساعت کاملا بپزد.
مرحله ششم
حالا بعد از این مدت زغال ها را روی حرارت زیاد می گذاریم سپس می گذاریم کاملا سرخ شوند. در مرحله بعد زغال ها را داخل فویل آلومینیومی قرار می دهیم سپس مرغ ها را در تابه قرار می دهیم و مقداری از آب مرغ را روی زغال ها می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله بلافاصله درب تابه را می بندیم تا دود زغال ها داخل تابه محبوس شود و سینه و پای مرغ دود شود. سپس بعد از 3 دقیقه ذغال ها را از تابه خارج می کنیم سپس مرغ دودی را با شاه توت پلو سرو می کنیم. نوش جان.