طرز تهیه مرغ فلسطینی با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مرغ فلسطینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه مرغ فلسطینی
اینجا در و در آخر سایت آموزشیما شما را با طرز تهیه مرغ به روش فلسطینی آشنا می کنیم. این غذای لذیذ و سنتی فلسطینی با طعمی بی نظیر تهیه می شود که تا مدت ها در ذهن شما خواهد ماند. استفاده از پوست روی ران مرغ در این دستور غذا به آن بافت نرم و طعمی دودی می دهد که ترکیبی منحصر به فرد را ایجاد می کند. همراه با سس مخصوص غنی شده با ادویه های منتخب و زعفران دم کرده، این غذا را به گزینه ای عالی برای مهمانی ها و مجالس خانوادگی تبدیل می کند. با ما همراه باشید تا طعم اصیل مرغ فلسطینی را در هر مرحله به خانه شما بیاوریم.
برای تهیه مرغ فلسطینی ابتدا پیاز را خرد کرده و کف تابه می گذاریم سپس پای مرغ پوست گرفته را روی پیاز چیده و با زعفران دم کرده می پوشانیم. پس از تهیه سس با موادی مانند روغن زیتون، آبلیمو، رب گوجه فرنگی، رب انار و ادویه جات، سس را روی مرغ بریزید و تابه را به مدت 2 الی 3 ساعت روی حرارت بسیار ملایم بپزید. این روش پخت مرغ آبدار و خوش طعمی را به دست می آورد که یک غذای کامل را با برنج یا سالاد درست می کند.
مواد لازم مرغ | اندازه ی |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
زعفران آب پز | کافی |
مرغ (روی پوست) | 450 گرم |
مواد لازم برای سس | اندازه ی |
روغن یا روغن زیتون | کافی |
آب لیمو | 1 قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
رب انار | 3 قاشق چایخوری |
پودر سیر و فلفل سیاه | کافی |
سماق و زردچوبه | کافی |
طرز تهیه مرغ فلسطینی
مرحله 1: آماده سازی مواد
قبل از شروع آشپزی، مطمئن شوید که تمام مواد لازم را آماده کرده اید. پیاز را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد کنید. ران های مرغ را نیز آماده کنید و مطمئن شوید که روی پوست هستند تا در حین پخت نرم و آبدار بمانند. زعفران را از قبل بجوشانید تا آماده استفاده شود.
مرحله دوم: پیازها را بچینید
یک سینی بزرگ انتخاب کنید و پیاز خرد شده را کف آن قرار دهید. این پیازها در حین پخت طعم فوق العاده ای به مرغ می دهند و همچنین از چسبیدن مرغ به تابه جلوگیری می کنند.
مرحله 3: مرغ را روی پیازها قرار دهید
مرغ های آماده را با احتیاط بالای لایه پیاز قرار دهید. سعی کنید بین تکه های مرغ فاصله مناسبی داشته باشید تا حرارت به طور یکنواخت به همه قسمت ها برسد.
مرحله چهارم: زعفران پخته شده را اضافه کنید
زعفران پخته شده را به طور یکنواخت روی مرغ ها بریزید. زعفران نه تنها رنگ زیبایی به مرغ می دهد، بلکه طعم و عطر بی نظیری به مرغ می بخشد.
مرحله 5: سس را آماده کرده و اضافه کنید
در این مرحله روغن یا روغن زیتون، آبلیمو، رب گوجه فرنگی، رب انار، پودر سیر، فلفل سیاه، زردچوبه و سماق را با هم مخلوط کنید تا سس غلیظی به دست آید. این سس را به طور یکنواخت روی مرغ بریزید تا همه قسمت ها با آن آغشته شود.
مرحله ششم: در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم بپزید
بعد از افزودن سس در قابلمه را محکم می بندند و شعله گاز را به حداکثر می رسانند. این فرآیند باعث می شود جوجه ها به آرامی و با حرارت بسیار کم بپزند و آب خود را از دست ندهند.
مرحله 7: مرغ را از نظر آماده بودن بررسی کنید
بعد از 2 تا 3 ساعت، ماهیتابه را به آرامی باز کنید و مرغ را با چنگال تست کنید. اگر مرغ به راحتی از هم جدا شود، کاملا پخته شده است.
مرحله 8: طعم و چاشنی را تنظیم کنید
در این مرحله می توانید با افزودن مقداری سماق یا زعفران خیس خورده، طعم مرغ ها را تنظیم کنید. این مواد افزودنی طعم و عطر غذا را بهبود می بخشد.
مرحله 9: سرو کنید
حالا مرغ فلسطینی شما آماده است. به ظرف دلخواهتان منتقل کنید و در صورت تمایل با برنج سفید یا سالاد سبزیجات تازه سرو کنید.
5
2