طرز تهیه مرغ ناردونی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مرغ ناردونی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه مرغ ناردونی
مرغ ناردونی یکی از غذاهای لذیذ، خوش طعم و اصیل شمالی است که می توان آن را خیلی راحت به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه کرد، این غذای دلچسب با طعمی متفاوت و ملایم طرفداران بسیاری را به خود جلب کرده و برای پذیرایی و مهمانی مناسب است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه مرغ ناردونی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
جوجه | 3 عدد |
زعفران آب پز | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
پودر سیر | کافی |
دانه های انار | 1 فنجان |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
رب انار | 3 قاشق غذاخوری |
آب یا آب انار | 1 لیوان و نیم |
پیاز بزرگ | 1 قطعه |
برنج | 1 فنجان برای هر نفر |
زعفران آب پز برای تزیین برنج | به مقدار مورد نظر |
برش های پسته برای تزیین برنج | 1 قاشق غذاخوری |
زرشک کبابی برای تزیین بژان | 2 قاشق غذاخوری برای تزئین |
نعنا، ریحان و شوید تازه برای تزیین ناردونی مرغ | کافی |
دانه های انار برای تزئین | 3 قاشق غذاخوری |
لیموترش تازه برای تزیین مرغ | برش حلقه های متعدد |
طرز تهیه مرغ ناردونی
مرحله اول: جوشاندن زعفران
ابتدا مقداری زعفران را در قابلمه کوچکی بریزید و مقداری آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه را بپوشانید و بگذارید زعفران دم بکشد و غلیظ شود.
مرحله دوم: تکه های مرغ را در بشقاب قرار دهید و زعفران را روی آنها بریزید
تکه های مرغ شسته و خشک شده را در ظرفی بچینید، بهتر است از پای مرغ استفاده کنید، اما برای تهیه این غذا می توانید از سینه مرغ هم استفاده کنید، سپس زعفران دم کرده را روی تکه های مرغ بریزید و روی آن ها را بپوشانید.
مرحله 3: فلفل سیاه را به مرغ ها اضافه کنید
مرغ ها را در زعفران دم کرده بغلتانید تا همه قسمت ها با زعفران آغشته شود، سپس روی مرغ ها مقداری فلفل سیاه بپاشید، با دست له کنید تا فلفل سیاه جذب مرغ ها شود و به آنها طعم بدهد، مقدار فلفل سیاه بستگی به آن دارد. و شما سلیقه خود را دارید.
مرحله 4: پودر سیر را به مرغ ها اضافه کنید
سپس مقداری پودر سیر به تکه های مرغ اضافه کنید، با دست ورز دهید تا طعم سیر به خورد مرغ ها برود، سپس جوجه ها را حدود یک ساعت در یخچال استراحت دهید و کاملا مزه دار شود تا طعم و عطر مواد به دست بیاید. جوجه ها می روند.
مرحله 5: داخل تابه روغن بریزید و آن را گرم کنید
اگر زمان کافی برای استراحت جوجه ها در یخچال ندارید می توانید بدون استراحت آنها را سرخ کنید.بعد از اینکه تکه های خود را از یخچال خارج کردیم داخل تابه ای کمی روغن بریزید سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن آن روغن شود. جامد گرم است
مرحله ششم: تمام قسمت های مرغ ها را در روغن سرخ کنید
سپس تکه های مرغ را در ماهیتابه بریزید و با روغن داغ سرخ کنید و وقتی یک طرف مرغ ها کاملا قرمز و طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها سرخ شود و وقتی همه قسمت های مرغ ها خوب سرخ شدند آنها را بردارید. از تابه بیرون بیاورید و آنها را در بشقاب بگذارید
مرحله هفتم: پیاز را خرد کرده و داخل ماهیتابه روغن بریزید
سپس پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید سپس در همان ماهیتابه اگر روغن کافی بود نیازی به اضافه کردن روغن نیست.
مرحله هشتم: پیاز را سرخ کرده و دانه های انار را به پیاز اضافه کنید
سپس پیاز را در ماهیتابه بریزید و با روغن داغ تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود، سپس دانه های انار را در تابه روی پیاز بریزید، کمی تفت دهید تا طعم انار به خورد پیاز سرخ شده برود. در تابه، بهتر است از دانه ها از انار طعم دار ملس استفاده کنید.
مرحله نهم: پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و در تابه تفت دهید
می توانید به سلیقه خود از انار شیرین یا انار ترش هم استفاده کنید و دانه های آن را در تابه بریزید و با پیاز تفت دهید و سپس کمی رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ رب در بیاید. تابه باز است
مرحله دهم: رب انار را به مواد داخل تابه اضافه کرده و تفت دهید
بعد از اینکه رب گوجه فرنگی در تابه خوب سرخ شد، مقداری رب انار به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر و طعم رب انار به خورد بقیه مواد برود، سپس بگذارید همه مواد داخل تابه با هم سرخ شوند. کمی آب آنها را بریزید و طعم آنها ترکیب می شود.
مرحله یازدهم: مرغ های سرخ شده را به سس اضافه کنید و نمک و آب را روی مواد بریزید
وقتی مخلوط سس به غلظت مناسب رسید تکه های مرغ سرخ شده را در تابه روی مواد قرار دهید سپس روی مرغ ها و مواد داخل تابه مقداری نمک بریزید و مخلوط کنید و مخلوط کنید و کمی آب به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. ، سپس در قابلمه را ببندید.
مرحله دوازدهم: مرغ ها را روی حرارت ملایم بپزید
سپس جوجه ها را به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم با حرارت ملایم می گذاریم خوب بپزد و کاملا جا بیفتد و در حین پخت هر از گاهی تابه را بردارید و مقداری از مواد سس را با قاشق روی مرغ ها بریزید تا کاملا طعم دار شوند. تکه های مرغ می روند
مرحله سیزدهم: ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید
بعد از اینکه مرغ ها خوب پخته و آماده شدند، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به دمای محیط برسد، سپس ناردونی مرغ را در ظرف مناسب سرو بریزید و سس را داخل ظرف و روی مرغ ها بریزید.
مرحله چهاردهم: ناردونی مرغ را تزیین کنید
سپس ناردونی مرغ را با برگ نعناع، ریحان، شوید تازه، مقداری دانه انار و خلال پسته تزیین کنید، چند تکه لیموترش تازه را در کنار ظرف ناردونی مرغ قرار دهید تا به سلیقه و سلیقه خود روی ناردونی مرغ تزیین شود.
مرحله 15: برنج را داخل بشقاب بریزید و تزیین کنید
سپس برنجی را که هنگام پخت مرغ آماده کردید در ظرف دیگری بریزید، روی آن را با زعفران پخته غلیظ و خلال پسته تزیین کنید، برای تزیین مرغ می توانید از زرشک کباب هم استفاده کنید. سرگرمی روز ناردونی مرغ را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار با برنج زعفرانی، ته سالاد، ترشی، انواع دارچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.
5
2