طرز تهیه مرغ و بروکلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز پخت مرغ و کلم بروکلی
مرغ و کلم بروکلی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که می توانید خیلی راحت و سریع آن را تهیه کنید. این غذای خوشمزه برای افرادی که زمان محدودی برای تهیه غذا دارند بسیار مناسب است. برای معرفی کامل گام به گام طرز پخت مرغ و کلم بروکلی برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 2 عدد |
کلم بروکلی تمیز شده | 300 گرم |
پیتزا با پنیر | به مقدار مورد نظر |
پودر سیر | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | نصف قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 6 قاشق غذاخوری |
طرز پخت مرغ و کلم بروکلی
مرحله اول
ابتدا کلم بروکلی ها را به مدت نیم ساعت در محلول آب و نمک قرار دهید تا کاملا تمیز شوند سپس آبکشی کرده و در آبکش بریزید و بگذارید خشک شوند و وقتی کلم بروکلی خشک شد با چاقوی تیز آن را خیلی ریز برش دهید و ظرف را بریزید
مرحله دوم
سپس طبق ذائقه و ذائقه خود مقداری پنیر چدار و مقداری پنیر پیتزا را در بشقاب بریزید و با چنگال مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند سپس کلم بروکلی خرد شده را داخل مخلوط پنیر ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
سطح سوم
سپس مقداری نمک و فلفل روی مواد بپاشید و مخلوط کنید تا مخلوط پنیر یکدست شود سپس وسط سینه مرغ را به صورت افقی برش بزنید تا قسمت بالا و پایین آن از هم جدا نشود و داخل آن را با مواد پر کنید. پنیر. و با خلال دندان ببندید.
مرحله چهارم
سپس در ظرف دیگری مقداری روغن زیتون بریزید و نمک و فلفل و پودر سیر و فلفل قرمز را بریزید و مخلوط کنید و روی مرغ را کاملاً با آن بپوشانید و سپس سینه مرغ را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه مرغ ها را از یخچال خارج کردید، در تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و سپس سینه های مرغ را در آن سرخ کنید، سپس آن ها را برگردانید تا از طرف دیگر، هر طرف بپزند. 4 دقیقه.
مرحله ششم
می توانید به جای سرخ کردن، سینه های مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و بگذارید 15 دقیقه کاملا بپزد و سپس از فر خارج کنید.
مرحله هفتم
سپس مرغ و کلم بروکلی را در بشقاب مناسبی گذاشته و با گشنیز و ریحان و نعناع خرد شده تزیین کنید و سپس به اندازه دلخواه برش دهید و با سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی و انواع دارچین به عنوان پیش غذای شیک سرو کنید.