طرز تهیه مسقطی شیر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مسقطی شیر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه مشک شیر
مسقطی شیر یکی از شیرینی های محبوب شیرازی است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مشک شیر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای شیر مشک |
|
نشاسته رنگی | 100 گرم |
اب | 1 فنجان |
شیر نر | 3 لیوان |
قند | 1 فنجان |
گل سرخ | ½ فنجان |
کره | 80 گرم |
طرز تهیه مشک شیر
مرحله اول
برای تهیه شیری لذیذ در ابتدای کار آب را به همراه نشاسته رنگی در ظرف مناسبی می ریزیم سپس بدون هم زدن اجازه می دهیم نشاسته در آب حل شود. سپس شکر را به همراه شیر به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا مخلوط داخل قابلمه به غلظت فرنی نزدیک شود. وقتی مخلوط نشاسته به غلظت ماس رسید، گلاب را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
سطح سوم
سپس دوباره به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط به غلظتی برسد که هنگام هم زدن ته قابلمه قابل مشاهده باشد. وقتی به این غلظت رسید کره را به قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا رب جوز هندی بجوشد.
مرحله چهارم
وقتی رب جوز هندی به جوش آمد، سرعت هم زدن را دو برابر کنید تا رب نچسبد. بعد از اینکه رب جوز هندی کاملا غلیظ شد، رب را به صورت دوره ای هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم
در این مرحله بسته به نوع ذائقه سس مسقطی تند را در قیف یکبار مصرف ریخته سپس در قالب های سیلیکونی می ریزیم و بلافاصله با قاشق چرب شده سس مسقطی را روی آن صاف می کنیم.
مرحله ششم
حالا قالب را به مدت 30 دقیقه در آشپزخانه قرار می دهیم تا مسقطی ها خنک شوند. بعد از این مدت فرم را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مسقطی ها کاملا سفت شوند. نوش جان.
5
1