آشپزی

طرز تهیه مسقطی لاری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه جوز هندی لاری

مسقطی لاری یکی از دسرهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که در دستور پخت های مختلف تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مسقطی لاری در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای میسک لاری
نشاسته گل یا گندم 1 فنجان
قند 1 فنجان
اب 5 لیوان
کره 50 گرم
روغن مایع ½ فنجان
زعفران آب پز غلیظ ⅓ شیشه
گل سرخ 1 فنجان
خلال بادام ⅔ لیوان

طرز تهیه جوز هندی لاری

مرحله اول

برای تهیه لاری مسقطی لذیذ در ابتدای کار نشاسته و شکر را در دو ظرف جداگانه ریخته سپس به هر کدام دو و نیم پیمانه آب اضافه می کنیم. حالا مخلوط آب و نشاسته را خوب با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا مخلوط آب و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس اجازه دهید ذرات شکر کاملا حل شود. توجه داشته باشید که آب نجوش برای گرم شدن کافی است.

سطح سوم

سپس مخلوط نشاسته را به قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا بوی خامی نشاسته ذرت از بین برود و به قوام ماس برسد. وقتی نشاسته غلیظ شد، کره و روغن مایع را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا مرتب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. وقتی مواد یکدست شد گلاب و زعفران پخته غلیظ را به قابلمه اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا جوز هندی از کناره های قابلمه جدا شود.

مرحله پنجم

بعد از 45 دقیقه که از کناره های تابه جدا شد، بادام های خلال شده را به قالب اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید تا بوی خامی بادام خلال شده از بین برود، سپس موس را داخل تابه بریزید.

مرحله ششم

حالا اجازه دهید مشک در دمای اتاق استراحت کند تا کاملا سفت شود. وقتی جوز هندی آماده شد آن را با چاقوی تیز به اندازه دلخواه برش دهید و در ظرف مورد نظر بریزید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا