طرز تهیه موساکا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه موساکا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه موساکا
موساکا یکی از غذاهای بین المللی لذیذ است که فست فود به حساب می آید تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه موساکا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
بادمجان | 3 عدد بزرگ |
سیب زمینیها | 2 عدد بزرگ |
پیاز | 1 قطعه |
سیر | 2 قرص |
قارچ | 300 گرم |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1.5 قاشق غذاخوری |
پنیر موزارلا | 200 گرم |
نمک، فلفل و پاپریکا | کافی |
پودر آویشن و زردچوبه | کافی |
مواد لازم برای سس |
|
شیر نر | 3 فنجان |
آرد سفید | ¼ فنجان |
کره | 50 گرم |
پنیر پارمسان | 50 گرم |
زرده | 2 عدد |
طرز تهیه موساکا
مرحله اول
من آماده می کنم موساکای خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و به ضخامت 1 سانتی متر برش می دهیم و سپس نمک می پاشیم و 30 دقیقه می گذاریم تا تلخی آنها گرفته شود.
مرحله دوم
در همین حین سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به ضخامت نیم سانتی متر برش دهید و سپس آنها را بشویید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا کاملا خشک شوند. حالا در یک تابه مقداری روغن مایع بریزید.
سطح سوم
سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید روغن خوب داغ شود، سپس سیب زمینی ها را در تابه بریزید و دو طرف آن را کاملا سرخ کنید. حالا قارچ ها را ورقه ای برش می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله یک تابه جداگانه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و قارچ ها را به تابه اضافه می کنیم سپس آن ها را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شده و نرم شوند. بعد از 30 دقیقه بادمجان ها را با آب گرم بشویید و روی دستمال بگذارید.
مرحله پنجم
وقتی بادمجان ها کاملا خشک شدند روی آنها نمک بپاشید و در همان ماهیتابه سیب زمینی سرخ کنید. سپس پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و در تابه ای با روغن بریزید.
مرحله ششم
حالا تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و تفت دهید تا پیاز و سیر سرخ شوند سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
حالا مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر آویشن و زردچوبه را به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی خامی ادویه ها و رب گوجه فرنگی از بین برود. سپس گوجه ها را با رنده ریز رنده کنید.
مرحله هشتم
حالا پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه اضافی تبخیر شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و با ریختن آرد در قابلمه، به تهیه سس بشامل ادامه دهید.
مرحله نهم
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود سپس کره را به تابه اضافه کنید و بگذارید کاملا آب شود. حالا شیر گرم را کم کم به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دهم
حالا سس را مدام هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شوند و بعد از آن سس به قوام فرنی نزدیک می شود. وقتی سس به غلظت دلخواه رسید، مقداری نمک، فلفل و پارمزان را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله یازدهم
بعد تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید دمای سس بشامل کم شود سپس زرده ها را کم کم به تابه اضافه کنید و سریع هم بزنید تا زرده ها پخته نشوند.
مرحله دوازدهم
بعد از آن فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود سپس ظرف مناسب و مقاوم در برابر حرارت را انتخاب کرده و سیب زمینی ها را داخل آن می گذاریم. حالا روی سیب زمینی ها را با برش های بادمجان بپوشانید.
مرحله سیزدهم
سپس مواد گوشتی را روی برش های بادمجان بریزید و روی آن ها را بپوشانید، سپس قارچ ها را روی مواد گوشتی بچینید. حالا سس بشامل را به طور یکنواخت روی مواد بریزید و با کفگیر پخش کنید.
مرحله چهاردهم
سپس پنیر پیتزا را روی سس بشامل بمالید تا روی آن را بپوشاند، سپس تابه را در طبقه وسط فر قرار دهید. حالا اجازه دهید موساکا به مدت 30 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود و پنیر پیتزا آب شود.
مرحله پانزدهم
بعد از این مدت در صورت نیاز، گریل را به مدت 3-4 دقیقه روشن کنید تا پنیر پیتزا طلایی و خوش رنگ شود. در آخر موساکا را از فر خارج کرده و با سس و نوشابه دلخواه سرو کنید. نوش جان.
5
1