آشپزی

طرز تهیه موس لبو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه موس لب

موس لب یکی از دسرهای بین المللی خاص و خوشمزه است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه موس لب برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد تشکیل دهنده رژ لب
پودر ژلاتین 2 و نیم قاشق غذاخوری
چغندر 1 فنجان
بالم لب ½ فنجان
شیر نر 1 فنجان
قند 5 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 3 قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه موس لب

مرحله اول

برای تهیه یک موس لب ساده ابتدا لب های خود را بشویید سپس در یک کاسه آب قرار دهید. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم سپس لبو را در آب در حال جوش می گذاریم تا کاملا بپزد.

مرحله دوم

حالا که لبو کاملا پخته و نرم شد حرارت را خاموش می کنیم سپس لبو را از قابلمه خارج می کنیم. بعد پوست لبو جدا میکنیم و برش میزنیم بعد داخل غذاساز میریزیم و هم میزنیم تا حالت پوره پیدا کنه.

سطح سوم

در این مرحله پودر ژلاتین را به همراه نیمی از آب لبو در ظرف مناسب مقاوم در برابر حرارت می ریزیم سپس ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری حرارت می دهیم تا ذرات کاملا حل شده و شفاف شوند.

مرحله چهارم

حالا پوره لبو را به همراه شیر تازه و باقیمانده شیره لبو در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس خامه صبحانه را به همراه وانیل به بالم لب اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله ژلاتین را همراه با شکر به لیپو پوره اضافه می کنیم سپس با همزن برقی به مدت 2 دقیقه هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس یک فرم مناسب انتخاب می کنیم سپس موس را داخل آن می ریزیم.

مرحله ششم

به دلیل وجود خامه در دستور، نیازی به چرب کردن قالب نیست. سپس موس را به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد، سپس کاملا سفت شود. حالا بعد از این مدت فرم را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در آخر ظرف مناسبی برای سرو انتخاب می کنیم سپس موس لبو را داخل آن می گذاریم. موس لبو را میتوان بنا به ذائقه خود با خامه فرم گرفته و شکلات چیپسی تزیین کرد سپس به عنوان دسر سرو کرد. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا