آشپزی

طرز تهیه میگو سوخاری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه میگو سوخاری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه میگوی سرخ شده

میگوی سرخ شده یکی از غذاهای بین المللی خوشمزه و پرطرفدار است که با طعم های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه میگوی سرخ شده برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
میگو 500 گرم
یک تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید 1 فنجان
آرد سوخاری 1 فنجان
پنیر پیتزا (اختیاری) ½ فنجان
کنجد 1 قاشق غذاخوری
سیر 2 قرص
زعفران آب پز 3 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه ⅓ فنجان
پودر زنجبیل، فلفل سیاه و نمک کافی

طرز تهیه میگوی سرخ شده

مرحله اول

برای تهیه میگو سرخ شده به سبک رستورانی ابتدا میگوها را با آب سرد بشویید سپس در آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود. سپس سیر را پوست گرفته و ریز رنده کنید.

مرحله دوم

حالا میگوها را در ظرف مناسبی بریزید، سپس سیر رنده شده، آب لیموترش تازه، نمک، ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، فلفل سیاه و پودر زنجبیل را به میگوها اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید.

سطح سوم

در این مرحله روی کاسه میگوها را سلفون بپوشانید سپس به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا میگو طعم دار شود. سپس بعد از این مدت تخم مرغ را در ظرف مناسبی اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا باقیمانده زعفران را به همراه نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه می کنیم سپس با چنگال هم می زنیم تا ساختار تخم مرغ از انعقاد خارج شود. در مرحله بعد، پنیر پیتزای یخ زده را در غذاساز بریزید و آنقدر هم بزنید تا نرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله پنیر پیتزا را با آرد سوخاری مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس میگوها را در آرد سفید میغلطانیم تا روی میگوها را بپوشاند، سپس میگوها را بیرون آورده و داخل تخم مرغ میگذاریم تا داخل تخم مرغ ببندند.

مرحله ششم

حالا میگوها را از تخم مرغ خارج می کنیم و در مخلوط آرد سوخاری قرار می دهیم تا روی میگوها را بپوشاند، سپس میگوها را کمی فشار می دهیم تا مواد بچسبد. سپس میگو را به همین ترتیب آماده می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله میگوها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس بعد از گذشت این مدت ظرف عمیقی را انتخاب می کنیم سپس به اندازه ای روغن می ریزیم که میگو در آن شنا کند.

مرحله هشتم

حالا تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید روغن خوب داغ شود. بعد میگوها را از فریزر خارج می کنیم و در روغن داغ می گذاریم سپس کاملا سرخ می کنیم تا طلایی و قهوه ای شوند.

مرحله نهم

در آخر میگوها را کاملا سرخ کنید سپس روی دستمال آشپزخانه بگذارید و اجازه دهید روغن اضافی آن خارج شود. در آخر میگوی سرخ شده را با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا