طرز تهیه میگو پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه میگو پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز پخت برنج با میگو
میگو پلو یکی از غذاهای سنتی کشورمان است که با دستور پخت های مختلفی تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز پخت برنج با میگو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
میگو | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد وسط |
گشنیز تازه | 1 فنجان |
برنج | 4 لیوان |
زردچوبه و پودر سیر | هر کدام 2 قاشق چایخوری |
پودر دارچین و ادویه پیلوی | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه و فلفل سیاه | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
زعفران آب پز | کافی |
نمک و روغن مایع | کافی |
طرز پخت برنج با میگو
مرحله اول
من آماده می کنم برنج خوشمزه با میگو در ابتدای کار پیاز را ورقه های نازک برش می دهیم و تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس کمی روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله پیازها را داخل تابه بریزید.
مرحله دوم
حالا پیاز را تفت می دهیم تا کاملا قرمز و طلایی شود، سپس زردچوبه، نمک، پودر سیر، پاپریکا و فلفل سیاه را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها کاملا از بین برود.
سطح سوم
سپس برش کوچکی پشت میگو ایجاد می کنیم و سیاهرگ آن را جدا می کنیم سپس میگوها را شسته و در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. حالا میگو را به ماهیتابه اضافه کنید.
مرحله چهارم
میگوها را به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند، سپس مقداری زعفران پخته شده را به تابه اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. توجه داشته باشید که زمان مناسب برای سرخ کردن میگو 2-3 دقیقه است.
مرحله پنجم
سرخ کردن بیش از 2 تا 3 دقیقه باعث سفت شدن میگو می شود. در مرحله بعد گشنیز را شسته و ریز خرد می کنیم سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا آب به جوش بیاید.
مرحله ششم
وقتی آب به نقطه جوش رسید برنج را شسته و به همراه کمی نمک به قابلمه حاوی آب در حال جوش اضافه می کنیم سپس اجازه می دهیم برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند تا پخت اولیه آن تمام شود.
مرحله هفتم
در 2 دقیقه آخر پخت، گشنیز را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. بعد از این مدت یک دانه برنج را با دو انگشت خرد کنید، وقتی دانه برنج دور دانه نرم شد و مغز آن کمی چسبناک شد، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم.
مرحله هشتم
حالا برنج را آبکشی می کنیم سپس قابلمه مناسبی انتخاب می کنیم و مقداری روغن مایع و زعفران دم کرده داخل آن می ریزیم. سپس ته ظرف مورد نظر را به ته ظرف ثابت می کنیم و یک لایه برنج در ظرف می ریزیم.
مرحله نهم
در این مرحله مقداری از مخلوط میگو و پودر دارچین و ادویه پلو را روی برنج می مالیم و دوباره روی آن را با برنج می پوشانیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. حالا درب قابلمه را با درب بپوشانید.
مرحله دهم
سپس آبجو را روی قابلمه می گذاریم سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قابلمه را روی آن می گذاریم. حالا میگو پلو را به مدت ۴۵ دقیقه روی آتش بگذارید تا کاملا بپزد.
مرحله یازدهم
بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج را در ظرف مورد نظر بریزید و میگوها را روی آن بچینید. سپس برنج را با میگو با سیر ترشی یا سبزی سرو می کنیم. نوش جان.
5
2