طرز تهیه نازک پسته +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پسته نازک
پفک پسته یکی از کیک های خوشمزه و لذیذی است که طرفداران زیادی دارد.این کیک ساده بسیار شیک است و برای مهمانی ها و مهمانی ها ترجیح داده می شود.شما می توانید پفک پسته را به روش های مختلف درست کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک نازک پسته برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای خمیر | مقدار مواد |
آرد نان | 1 کیلوگرم |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
شکر پودر شده | 110 گرم |
ماست | 200 گرم |
روغن مایع | 100 گرم |
آب ولرم | 1/2 فنجان |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
مخمر | 1 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای لایه میانی | مقدار مواد |
پودر پسته | کافی |
پودر گردو | کافی |
پودر بادام | با مقدار لازم |
شکر پودر شده | تقریبا 100 گرم |
پودر هل | نصف قاشق چایخوری |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره | مقدار مواد |
زرده | 2 عدد |
زعفران | کافی |
شیر نر | 1 قاشق غذاخوری |
شربت یا عسل رقیق شده برای تزئین | کافی |
پودر پسته یا خلال هایی برای تزئین | کافی |
طرز تهیه کیک نازک پسته
مرحله 1: آماده سازی مواد میانی
ابتدا برای تهیه مواد میانی شیرینی، مقداری گردو را داخل آسیاب بریزید و کاملا چرخ کنید و در صورت در دسترس نبودن گردو می توانید در کیسه پلاستیکی قرار دهید سپس با همزن دستی آنها را کاملا و یکدست خرد کنید.
مرحله 2: آجیل ها را به صورت پودر خرد کنید
سپس مقداری مغز پسته را به همین ترتیب پودر کنید، سپس به سلیقه و سلیقه خود می توانید مقداری مغز بادام را پودر کنید، سپس پودر پسته، پودر گردو و پودر بادام را با هم مخلوط کنید، مقدار هر کدام به خود شما بستگی دارد. بستگی دارد
مرحله 3: پودر قند و پودر هل را اضافه کنید
سپس به ذائقه و ذائقه خود مقداری پودر قند روی مخلوط پودر آجیل بریزید و با آنها مخلوط کنید، سپس در صورت تمایل می توانید مقداری پودر هل به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم هل کاملا در مایه ها احساس شود. عناصر
مرحله 4: کره را به مواد میانی اضافه کنید
بعد از اینکه همه مواد خوب مخلوط شدند، مقداری روغن مایع به آنها اضافه کنید، با قاشق هم بزنید تا روغن با مواد مخلوط شود و بافت مخلوط مخلوط کمی خمیری شود، سپس مواد میانی را کنار بگذارید، سپس خمیر شیرینی را آماده است.
مرحله 5: خمیر شیرینی را آماده کنید
برای تهیه خمیر کیک در ظرفی مقداری آب بریزید و مایه خمیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس مقداری شکر در آب بریزید و هم بزنید تا در آب حل شود سپس در ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید.
مرحله 6: بگذارید مخمر استراحت کند
سپس مخلوط را به مدت 10 دقیقه بگذارید تا مایه عمل کند، وقتی حباب هایی در اطراف مایع ایجاد شد، مایه عمل کرده و آماده است، سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 7: کره و تخم مرغ را اضافه کنید
وقتی ماست کاملا با مایه مخلوط شد، کره مایع را اضافه می کنیم، دوباره هم می زنیم تا یکدست شود، سپس تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه می کنیم، با چنگال هم می زنیم تا تخم مرغ ها کشک شده و کاملا با مواد مخلوط شوند.
مرحله هشتم: آرد را الک کرده و با مواد مخلوط کنید
اگر از همزن استفاده می کنید همه مواد را خیلی کم و به آرامی مخلوط کنید سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس آرد را کم کم و به صورت کنترل شده اضافه کنید مخلوط مواد را اضافه کنید.
مرحله نهم: آرد و مواد را با هم مخلوط کنید
در مرحله بعد مخلوط آرد و مواد را با لیسک مخلوط کنید تا خوب مخلوط و یکدست شود تا گلوله های آردی در مخلوط نباشد، وقتی بافت مخلوط کاملا یکنواخت شد و خمیر به هم رسید نیازی به اضافه کردن نیست. آرد بیشتر
مرحله 10: خمیر را ورز دهید
سپس خمیر فرم گرفته را با دست ورز دهید تا غلظت آن یکنواخت، نرم و یکدست شود، به طوری که هیچ شکافی روی آن ایجاد نشود، سپس داخل ظرف را با روغن چرب کنید، سپس خمیر را داخل آن قرار دهید، در ظرف را بپوشانید و بگذارید بماند. بالا آمدن. خمیر خوب استراحت می کند.
مرحله یازدهم: اجازه دهید خمیر استراحت کند
بعد از اینکه خمیر حدود 4 ساعت در دمای محیط استراحت کرد و حجم آن زیاد شد آن را بیرون بیاورید و برای پخت این مربا هر چه خمیر بیشتر بماند بافت آن بهتر و در نتیجه مرغوبیت مربا خواهد بود. بهتر.
مرحله 12: خمیر را برای پخت آماده کنید
سپس روی سطح صاف مقداری آرد بپاشید، خمیر را کمی ورز دهید تا پف کند، سپس خمیر را روی سطح صافی قرار دهید، سپس خمیر را با وردنه گرد کنید، سعی کنید خمیر را تا جایی که می توانید وردنه کنید. لاغر.
مرحله 13: خمیر را باز کرده و مواد میانی را اضافه کنید
اگر ضخامت خمیر نازک باشد، کلوچه ها بافت سبک تری دارند، خمیر را به شکل یک مستطیل بلند به عرض تقریبی 4 سانتی متر باز کنید، سپس یک لایه از مواد وسط را از یک طرف به صورت افقی داخل مستطیل بریزید. به دیگران.
مرحله چهاردهم: خمیر را تا کنید و مواد دستمال را آماده کنید
سپس یک طرف مستطیل را از طول تا کنید تا روی مواد وسط را بپوشاند.بعد برای تهیه مواد دستمال، زرده های تخم مرغ را در ظرفی ریخته، با چنگال هم بزنید تا گلوله و یکدست شود.
مرحله 15: شیر و زعفران را به زرده اضافه کنید
سپس مقداری شیر روی زرده ها بریزید و خوب مخلوط کنید سپس مقداری زعفران به ذائقه خود اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران در مخلوط پخش شود و غذا را بخورید.
مرحله 16: خمیر را باز کنید
سپس مخلوط زعفران، زرده تخم مرغ و شیر را روی خمیر بمالید، سپس روی دیگر خمیر را تا کنید، با قلم مو با مواد بمالید تا کاملاً پوشانده شود، سپس خمیر فرم داده شده را به اندازه های دلخواه برش دهید. و به قطعات کوچکتر برش دهید.
مرحله هفدهم: سینی فر را آماده کنید
سپس داخل قالب یا قالب فر را با روغن یا کره چرب کنید، بهتر است کف قالب را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بزنید تا کف قالب را کاملا بپوشاند تا کیک ها نچسبند، سپس بگذارید. کیک ها را در سینی فر یا فرم بگیرید
مرحله 18: پخت کیک
سپس دوباره شیرینی ها را با مواد زعفرانی پاک کنید سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا شیرینی ها به مدت 30 دقیقه در فر خوب بپزند.
مرحله 19: کیک را از فر خارج کنید
بعد از اینکه کلوچه ها خوب پختند، سطح آنها طلایی می شود، سپس سینی یا قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی ها خنک شوند، سپس شیرینی ها را به آرامی از کاغذ فر خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله 20: کیک ها را تزئین و سرو کنید
بعد از خنک شدن کامل کیک ها می توانید بنا به ذائقه و میل خود روی آن ها را با عسل رقیق شده یا شربت بار بریزید سپس با پودر پسته یا خلال پسته تزئین کنید و حالا به تعداد شیرینی های نازک پسته در ظرف مناسب بچینید. در نهایت کیک پسته ای نازک را به عنوان یک دسر پذیرایی شیک و جذاب با هر دسر سرو کنید.