آشپزی

طرز تهیه نان آچما با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان آچما را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان آچما

نان آچما یکی از انواع نان ترکی خوشمزه و پرطرفدار است که با دستور پخت های مختلفی تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان آچما برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای نان آچما
آرد سفید گندم 4 فنجان
روغن مایع ½ فنجان
اب ½ فنجان
شیر نر ⅔ فنجان
قند 1.5 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ 1 قطعه
پیتزا با پنیر کافی
زیتون کافی
مواد تشکیل دهنده دستمال
زرده 1 قطعه
کنجد کافی
سیاه دانه ها کافی

طرز تهیه نان آچما

مرحله اول

برای تهیه نان لذیذ آچما در ابتدای کار آرد، شکر، نمک و مایه مایه فوری را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا مواد خشک با هم مخلوط شوند. سپس وسط مواد خشک را سوراخ می کنیم.

مرحله دوم

حالا روغن مایع را به همراه شیر و آب و سفیده تخم مرغ داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرمی به دست بیاید که به دست نچسبد.

سطح سوم

در این مرحله داخل یک کاسه مناسب را با کمی روغن مایع آغشته کنید سپس خمیر را در آن قرار دهید. سپس روی کاسه را با درب بپوشانید و خمیر را به مدت 1 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید.

مرحله چهارم

بعد از این مدت که حجم خمیر دو برابر شد، سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن قرار دهید. حالا خمیر را خوب ورز می دهیم تا پف کند و بعد به 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

مرحله پنجم

سپس هر قسمت را با وردنه به شکل مستطیل در می آوریم و روی آن مقداری پنیر پیتزا و زیتون خرد شده می ریزیم. حالا خمیر را پهن کنید و کنار بگذارید سپس بقیه خمیر را به همین ترتیب درست کنید.

مرحله ششم

سپس 2 رول خمیر را به هم می‌بافیم و دو طرف آن را چسب می‌زنیم. حالا به همین ترتیب ادامه می دهیم و داخل سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر را با فاصله از هم در سینی فر قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و خمیر را به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا غلیظ شود. 15 دقیقه قبل از پایان استراحت خمیر، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

مرحله هشتم

بعد از این مدت زرده را مخلوط کرده و خمیر را با دستمال پاک کنید. سپس مقداری کنجد و سیاه دانه روی خمیر بپاشید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزد.

مرحله نهم

بعد از گذشت این مدت سینی را از فر خارج کرده و روی نان را با قلمو کمی کره بمالید تا براق شود سپس بگذارید تا کاملا خنک شود. در آخر نان را با کره و پنیر و چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا