طرز تهیه نان اردک +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه نان اردک
نان اردک یکی از نان های سنتی و سنتی همدان است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه نان اردک برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
آرد پخت | 300 گرم |
مخمر فوری | 1 قاشق مرباخوری |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
قند | 5 قاشق غذاخوری |
شیر نر | ½ فنجان |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
کره یا کره جامد | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران و زردچوبه پخته | 1 قاشق چایخوری |
روغن مایع | کافی |
طرز تهیه نان اردک
مرحله اول
برای تهیه نان اردک محلی لذیذ ابتدا شیر را در ظرف مناسبی بریزید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید شیر گرم شود. توجه داشته باشید که شیر نباید بجوشد یا خیلی داغ باشد.
مرحله دوم
حالا شیر گرم شده را در ظرف مناسبی بریزید سپس مایه مایه فوری را به همراه ½ قاشق غذاخوری شکر داخل کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید سپس اجازه دهید مایه 10 دقیقه بماند.
سطح سوم
در این مرحله تخم مرغ را به همراه بقیه شکر در ظرف مناسبی می ریزیم سپس زردچوبه و زعفران دم کرده را به همراه نمک داخل کاسه اضافه می کنیم و با چنگال مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا مخلوط مایه و کره جامد را داخل مخلوط تخم مرغ بریزید سپس مخلوط کنید تا بافت مواد یکدست شود. در این مرحله آرد را در صافی می ریزیم سپس 3 بار الک می کنیم و در 3 مرحله داخل مخلوط تخم مرغ می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را با نوک انگشتان به مدت 5 دقیقه ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید که به دست نچسبد. سپس داخل کاسه را با کمی کره مایع بمالید سپس خمیر را داخل کاسه قرار دهید.
مرحله ششم
حالا روی ظرف خمیر را سلفون بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 2 ساعت در دمای محیط بماند تا حجم آن دو برابر شود. پس از این مدت خمیر را از ظرف خارج کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله با نوک انگشت خمیر را ورز می دهیم تا پف کند. سپس قسمتی از خمیر را به اندازه نارنگی برش می دهیم سپس روی سطح کار قرار می دهیم و با وردنه پهن می کنیم تا خمیر نازک شود.
مرحله هشتم
حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم و می گذاریم کاملا داغ شود. سپس خمیر را در تابه می گذاریم و کاملا سرخ می کنیم.
مرحله نهم
در این مرحله که یک طرف نان اردک کاملا سرخ شد نان را برمی گردانیم تا طرف دیگر نان کاملا سرخ و طلایی شود. سپس خمیر را به همین ترتیب در تابه می گذاریم سپس تفت می دهیم تا طلایی شود.
مرحله دهم
در نهایت اردک سرخ شده را روی حوله کاغذی قرار دهید و اجازه دهید چربی اضافی آن کاملا خارج شود. بعد از اینکه کره از روی رول های نان برداشته شد، آنها را بین یک حوله نخی قرار می دهیم تا نرم شوند. نوش جان.