آشپزی

طرز تهیه نان اهری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان اهری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان آری

نان آری یکی از انواع نان های خوشمزه و تصفیه شده است که طعم فوق العاده ای دارد و بافت آن بسیار سبک و ترد است.این نان خوشمزه خیلی راحت و سریع به روش های مختلف تهیه می شود و می توانید از آن به عنوان یک صبحانه سالم و مقوی استفاده کنید. درستش کن. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نان آری برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای خمیر
یک تخم مرغ 3 عدد
شکر پودر شده 3.4 فنجان با دسته
ماست بدون آب نصف فنجان
روغن مایع نصف فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
آرد پخت 2 و نیم لیوان
زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره
زرده 1 قطعه
عسل یا آب انگور 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه نان آری

مرحله 1: مخلوط تخم مرغ و شکر را آماده کنید

ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و کمی هم می زنیم تا از حالت انعقاد خارج شوند و بافت آن ها یکدست شود سپس پودر قند را به آن ها اضافه کرده و با همزن برقی هم می زنیم تا خوب مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط به دست آید. کرمی و کشدار

مرحله 2: مخلوطی از سرکه و بکینگ پودر را آماده کنید

سپس در ظرفی مقداری سرکه بریزید و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس مقداری ماست اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک بافت یکدست شود و سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

مرحله 3: کره و پودر زنجبیل را اضافه کنید

در مرحله بعد مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط و یکدست شود سپس کمی کره مایع به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس پودر زنجبیل را روی مواد بریزید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود.

مرحله چهارم: آرد را الک کرده و با مواد اصلی مخلوط کنید

سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس در چند مرحله آرد را به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مخلوط و گلوله شوند و خمیر به دست آید. وضعیت.

مرحله 5: خمیر را در یخچال بگذارید

خمیر را زیاد هم نزنید و ورز ندهید فقط مواد را مخلوط کنید سپس در ظرفی بریزید و روی آن را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید و یک ساعت به خمیر استراحت دهید.

مرحله 6: خمیر را ورز دهید و باز کنید

پس از اینکه خمیر به خوبی در یخچال قرار گرفت و بافت آن سفت و یکدست شد، آن را از یخچال خارج کرده و روی سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.

مرحله هفتم: خمیر را به شکل گرد در آورید

سطح خمیر را آردپاشی نکنید فقط مقداری آرد روی دست بمالید و سپس خمیر را تا انتها پهن کنید سپس خمیر را گرد برش دهید هر بار که برش زدید دوباره شکل را به آرد آغشته کنید تا لبه آردپاشی شده و موقع برش خمیر به فرم نمیچسبه..

مرحله هشتم: خمیر باقیمانده را دوباره ورز دهید

سپس خمیر اضافی را جمع کنید اما زیاد با آن بازی نکنید و ورز ندهید فقط کمی ورز دهید تا بافت یکنواخت و یکدست شود و دوباره خمیر را پهن کنید و به شکل قبل در آورید. کل خمیر را به همین ترتیب برش بزنید و آماده کنید

مرحله نهم: سینی فر را آماده کنید

سپس سینی یا قالب آماده شده را با روغن یا کره چرب کنید یا کف قالب را کاغذ روغنی بچینید و سپس گلوله های خمیر را با فاصله در تابه بچینید سپس یک عدد زرده تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با چنگال مخلوط کنید تا یکدست شود. توده ای می شود. بودن

مرحله 10: مخلوط دستمال را آماده کنید

سپس به ذائقه خود کمی آب انگور یا عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بافت نازک و یکنواختی به دست آید سپس برش های خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و آب انگور یا عسل بمالید. .

مرحله یازدهم: خمیر را دوباره باز کنید

همه خمیرها را یکبار پهن کنید و یک بار دیگر از خمیر اول این کار را انجام دهید و دوباره خمیر را گرد کنید سپس بگذارید خمیر به مدت 5 دقیقه استراحت کند و سپس با چنگال روی آنها را کاملا بپوشانید. یک خط بکش

مرحله 12: پخت در فر با دمای معین

سپس سینی یا قالب را به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و سپس دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید خمیر به مدت 15 تا 20 دقیقه خوب در فر بپزد تا سطح آنها کمی طلایی شود و مغز را بپزید.

مرحله 13: از حرارت زیاد یا گریل استفاده کنید

اگر سطح نان طلایی نشد حرارت زیاد یا گریل را روشن کنید و با حرارت گریل اجازه دهید یک دقیقه بپزد و سطح آن کمی رنگ بگیرد و طلایی شود مراقب باشید نان را رها نکنید. برای مدت طولانی در فر قرار می گیرند وگرنه نرمی خود را از دست می دهند

مرحله چهاردهم: سرو نان

سپس تابه را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس نان را به آرامی از روی کاغذ پخت خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید و بعد صبحانه نان آری را با عسل، خامه، کره و چای میل کنید. تازه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا