طرز تهیه نان اهری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان اهری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان آری
نان آری یکی از انواع نان های خوشمزه و تصفیه شده است که طعم فوق العاده ای دارد و بافت آن بسیار سبک و ترد است.این نان خوشمزه خیلی راحت و سریع به روش های مختلف تهیه می شود و می توانید از آن به عنوان یک صبحانه سالم و مقوی استفاده کنید. درستش کن. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نان آری برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای خمیر | |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
شکر پودر شده | 3.4 فنجان با دسته |
ماست بدون آب | نصف فنجان |
روغن مایع | نصف فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | 1 قاشق غذاخوری |
آرد پخت | 2 و نیم لیوان |
زنجبیل | 1 قاشق غذاخوری |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره | |
زرده | 1 قطعه |
عسل یا آب انگور | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه نان آری
مرحله 1: مخلوط تخم مرغ و شکر را آماده کنید
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و کمی هم می زنیم تا از حالت انعقاد خارج شوند و بافت آن ها یکدست شود سپس پودر قند را به آن ها اضافه کرده و با همزن برقی هم می زنیم تا خوب مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط به دست آید. کرمی و کشدار
مرحله 2: مخلوطی از سرکه و بکینگ پودر را آماده کنید
سپس در ظرفی مقداری سرکه بریزید و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس مقداری ماست اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک بافت یکدست شود و سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
مرحله 3: کره و پودر زنجبیل را اضافه کنید
در مرحله بعد مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط و یکدست شود سپس کمی کره مایع به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس پودر زنجبیل را روی مواد بریزید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود.
مرحله چهارم: آرد را الک کرده و با مواد اصلی مخلوط کنید
سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس در چند مرحله آرد را به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مخلوط و گلوله شوند و خمیر به دست آید. وضعیت.
مرحله 5: خمیر را در یخچال بگذارید
خمیر را زیاد هم نزنید و ورز ندهید فقط مواد را مخلوط کنید سپس در ظرفی بریزید و روی آن را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید و یک ساعت به خمیر استراحت دهید.
مرحله 6: خمیر را ورز دهید و باز کنید
پس از اینکه خمیر به خوبی در یخچال قرار گرفت و بافت آن سفت و یکدست شد، آن را از یخچال خارج کرده و روی سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.
مرحله هفتم: خمیر را به شکل گرد در آورید
سطح خمیر را آردپاشی نکنید فقط مقداری آرد روی دست بمالید و سپس خمیر را تا انتها پهن کنید سپس خمیر را گرد برش دهید هر بار که برش زدید دوباره شکل را به آرد آغشته کنید تا لبه آردپاشی شده و موقع برش خمیر به فرم نمیچسبه..
مرحله هشتم: خمیر باقیمانده را دوباره ورز دهید
سپس خمیر اضافی را جمع کنید اما زیاد با آن بازی نکنید و ورز ندهید فقط کمی ورز دهید تا بافت یکنواخت و یکدست شود و دوباره خمیر را پهن کنید و به شکل قبل در آورید. کل خمیر را به همین ترتیب برش بزنید و آماده کنید
مرحله نهم: سینی فر را آماده کنید
سپس سینی یا قالب آماده شده را با روغن یا کره چرب کنید یا کف قالب را کاغذ روغنی بچینید و سپس گلوله های خمیر را با فاصله در تابه بچینید سپس یک عدد زرده تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با چنگال مخلوط کنید تا یکدست شود. توده ای می شود. بودن
مرحله 10: مخلوط دستمال را آماده کنید
سپس به ذائقه خود کمی آب انگور یا عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بافت نازک و یکنواختی به دست آید سپس برش های خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و آب انگور یا عسل بمالید. .
مرحله یازدهم: خمیر را دوباره باز کنید
همه خمیرها را یکبار پهن کنید و یک بار دیگر از خمیر اول این کار را انجام دهید و دوباره خمیر را گرد کنید سپس بگذارید خمیر به مدت 5 دقیقه استراحت کند و سپس با چنگال روی آنها را کاملا بپوشانید. یک خط بکش
مرحله 12: پخت در فر با دمای معین
سپس سینی یا قالب را به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و سپس دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید خمیر به مدت 15 تا 20 دقیقه خوب در فر بپزد تا سطح آنها کمی طلایی شود و مغز را بپزید.
مرحله 13: از حرارت زیاد یا گریل استفاده کنید
اگر سطح نان طلایی نشد حرارت زیاد یا گریل را روشن کنید و با حرارت گریل اجازه دهید یک دقیقه بپزد و سطح آن کمی رنگ بگیرد و طلایی شود مراقب باشید نان را رها نکنید. برای مدت طولانی در فر قرار می گیرند وگرنه نرمی خود را از دست می دهند
مرحله چهاردهم: سرو نان
سپس تابه را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس نان را به آرامی از روی کاغذ پخت خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید و بعد صبحانه نان آری را با عسل، خامه، کره و چای میل کنید. تازه سرو کنید.
5
1