آشپزی

طرز تهیه نان بابکا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان بابکا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان بابکا

بابکا یکی از انواع نان های خوشمزه و تصفیه شده است که طعم فوق العاده ای دارد و بافتی سبک و لطیف دارد.بابکا خیلی راحت و سریع به روش های مختلف تهیه می شود و به عنوان صبحانه ای سالم و مقوی استفاده می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نان بابکا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای خمیر مقدار مواد
یک تخم مرغ 2 عدد
قند 1/3 فنجان
آب ولرم 3.4 فنجان
پودر مخمر 1 قاشق غذاخوری
کره یا روغن 50 گرم
روغن مایع یا (کره) کمی کمتر از نصف فنجان
نمک نصف قاشق چایخوری
آرد سفید 3 و نیم تا 4 لیوان
مواد لازم برای لایه میانی مقدار مواد
شکلات تلخ 120 گرم
کره ذوب شده 75 گرم
شکر پودر شده 1 تا 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 تا 2 قاشق غذاخوری
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره مقدار مواد
زرده 1 قطعه
زعفران نصف قاشق چایخوری
شیر نر 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه نان بابکا

مرحله 1: آماده سازی خمیر مخمر

ابتدا مقداری آب گرم داخل ظرفی بریزید سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در آب حل شود سپس پودر مایه را داخل ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید سپس درب ظرف را ببندید و کنار بگذارید تا مایه خمیر شود. فعال است.

مرحله 2: تخم مرغ و کره را با هم ترکیب کنید

سپس تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با چنگال یا همزن دستی بزنید تا گلوله شوند، شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط کرمی و کشدار شود، سپس کره را که به دمای محیط رسیده است بریزید و مخلوط کنید.

مرحله 3: مواد را مخلوط کنید

در مرحله بعد همه مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کره کاملا جذب شود سپس کره مایع را روی مواد ریخته و هم می زنیم تا یکدست شوند و در آخر خمیر مایه را روی مواد می ریزیم و هم می زنیم تا بافت یکدست و یکدست شود.

مرحله 4: آرد و نمک را اضافه کنید

در مرحله بعد آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا سبک و یکدست شود سپس نمک را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید سپس آرد را به تدریج در مخلوط مواد ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله 5: فرم دادن به خمیر و ورز دادن

مقدار آرد تقریبی است و باید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر فرم گرفته شل یا سفت نشود آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدست شود و به دست نچسبد سپس با دست ده دقیقه خمیر را ورز دهید. تا زمانی که بافت یکدست شود صاف و نرم می شود.

مرحله 6: استراحت و ورز دادن خمیر

سپس داخل ظرف را با روغن مایع چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بگذارید و روی کاسه را با سلفون یا پارچه بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید و بگذارید خمیر به مدت 1 ساعت استراحت کند و ور بیاید و حجم هر دو برابر شود.

مرحله 7: آماده سازی مواد میانی شکلاتی

بعد برای تهیه مواد میانی مقداری شکلات تلخ را خرد کرده و در ظرفی بریزید و روی بخار پز قرار دهید تا شکلات آب شود سپس کره ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بافت یکدست شود. صاف . اگر از شکلات شیرین برای سس شکلات استفاده می کنید، پودر قند را حذف کنید.

مرحله هشتم: پودر قند و پودر کاکائو را اضافه کنید

سپس پودر قند را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا پودر قند در مواد حل شود و کاملا جذب شود، سپس پودر کاکائو را روی مواد ریخته و هم بزنید تا یکدست شود و پودر کاکائو گلوله و بافت یکدست و کرمی شود. شکلی در حال شکل گیری است.

مرحله نهم: خمیر فیلینگ را آماده کنید

سپس خمیر پف کرده را از داخل کاسه خارج کرده و کمی ورز دهید تا پف کند، سپس روی سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه آن را به شکل مستطیل ذوب کرده و مواد را روی آن قرار دهید. شکلات بریزید.

مرحله 10: خمیر را پر کرده و باز کنید

سپس خمیر را با سس شکلاتی پخش کنید تا کاملا سطح آن را بپوشاند، سپس خمیر را پهن کرده و به دو نیم کرده و به دو نیم تقسیم کرده و گرد کنید، سپس داخل قالب به قطر 25 سانتی متر را خوب چرب کرده و می گذاریم. خمیر را داخل آن قرار دهید.

مرحله 11: دوباره خمیر را بگذارید

سپس روی خمیر را با نایلون یا پارچه بپوشانید و دوباره به مدت 30 دقیقه استراحت دهید و در همین حین برای مواد دستمالی، زرده تخم مرغ را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید تا گلوله شود و زعفران را به آن اضافه کنید.

مرحله 12: خمیر را آماده کرده و باز کنید

سپس مقدار کمی شیر به مخلوط بریزید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود سپس خمیر را با دستمال پهن کنید و سپس قالب را در فر گرم شده به مدت ده دقیقه و یک ظرف آب برای قرار دادن رطوبت در فر قرار دهید.

مرحله 13: پخت نان بابکا

سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید خمیر به مدت 30 دقیقه بپزد تا سطح آن طلایی شود سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط بگذارید تا خنک شود و سپس بابکا را بپزید و با احتیاط از قالب خارج کنید.

مرحله چهاردهم: بابکا را تزئین کرده و سرو کنید

سپس بابکا را در ظرف مناسبی بریزید و به اندازه دلخواه برش دهید و برای صبحانه به سلیقه خود با کمی عسل یا شکلات پخش کنید و روی آن را با گردوی آسیاب شده تزئین کنید و از این کیک خوشمزه با چای نوش جان کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا