طرز تهیه نان بابکا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان بابکا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان بابکا
بابکا یکی از انواع نان های خوشمزه و تصفیه شده است که طعم فوق العاده ای دارد و بافتی سبک و لطیف دارد.بابکا خیلی راحت و سریع به روش های مختلف تهیه می شود و به عنوان صبحانه ای سالم و مقوی استفاده می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نان بابکا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای خمیر | مقدار مواد |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
قند | 1/3 فنجان |
آب ولرم | 3.4 فنجان |
پودر مخمر | 1 قاشق غذاخوری |
کره یا روغن | 50 گرم |
روغن مایع یا (کره) | کمی کمتر از نصف فنجان |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
آرد سفید | 3 و نیم تا 4 لیوان |
مواد لازم برای لایه میانی | مقدار مواد |
شکلات تلخ | 120 گرم |
کره ذوب شده | 75 گرم |
شکر پودر شده | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره | مقدار مواد |
زرده | 1 قطعه |
زعفران | نصف قاشق چایخوری |
شیر نر | 1 قاشق مرباخوری |
طرز تهیه نان بابکا
مرحله 1: آماده سازی خمیر مخمر
ابتدا مقداری آب گرم داخل ظرفی بریزید سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در آب حل شود سپس پودر مایه را داخل ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید سپس درب ظرف را ببندید و کنار بگذارید تا مایه خمیر شود. فعال است.
مرحله 2: تخم مرغ و کره را با هم ترکیب کنید
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با چنگال یا همزن دستی بزنید تا گلوله شوند، شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط کرمی و کشدار شود، سپس کره را که به دمای محیط رسیده است بریزید و مخلوط کنید.
مرحله 3: مواد را مخلوط کنید
در مرحله بعد همه مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کره کاملا جذب شود سپس کره مایع را روی مواد ریخته و هم می زنیم تا یکدست شوند و در آخر خمیر مایه را روی مواد می ریزیم و هم می زنیم تا بافت یکدست و یکدست شود.
مرحله 4: آرد و نمک را اضافه کنید
در مرحله بعد آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا سبک و یکدست شود سپس نمک را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید سپس آرد را به تدریج در مخلوط مواد ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 5: فرم دادن به خمیر و ورز دادن
مقدار آرد تقریبی است و باید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر فرم گرفته شل یا سفت نشود آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدست شود و به دست نچسبد سپس با دست ده دقیقه خمیر را ورز دهید. تا زمانی که بافت یکدست شود صاف و نرم می شود.
مرحله 6: استراحت و ورز دادن خمیر
سپس داخل ظرف را با روغن مایع چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بگذارید و روی کاسه را با سلفون یا پارچه بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید و بگذارید خمیر به مدت 1 ساعت استراحت کند و ور بیاید و حجم هر دو برابر شود.
مرحله 7: آماده سازی مواد میانی شکلاتی
بعد برای تهیه مواد میانی مقداری شکلات تلخ را خرد کرده و در ظرفی بریزید و روی بخار پز قرار دهید تا شکلات آب شود سپس کره ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بافت یکدست شود. صاف . اگر از شکلات شیرین برای سس شکلات استفاده می کنید، پودر قند را حذف کنید.
مرحله هشتم: پودر قند و پودر کاکائو را اضافه کنید
سپس پودر قند را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا پودر قند در مواد حل شود و کاملا جذب شود، سپس پودر کاکائو را روی مواد ریخته و هم بزنید تا یکدست شود و پودر کاکائو گلوله و بافت یکدست و کرمی شود. شکلی در حال شکل گیری است.
مرحله نهم: خمیر فیلینگ را آماده کنید
سپس خمیر پف کرده را از داخل کاسه خارج کرده و کمی ورز دهید تا پف کند، سپس روی سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه آن را به شکل مستطیل ذوب کرده و مواد را روی آن قرار دهید. شکلات بریزید.
مرحله 10: خمیر را پر کرده و باز کنید
سپس خمیر را با سس شکلاتی پخش کنید تا کاملا سطح آن را بپوشاند، سپس خمیر را پهن کرده و به دو نیم کرده و به دو نیم تقسیم کرده و گرد کنید، سپس داخل قالب به قطر 25 سانتی متر را خوب چرب کرده و می گذاریم. خمیر را داخل آن قرار دهید.
مرحله 11: دوباره خمیر را بگذارید
سپس روی خمیر را با نایلون یا پارچه بپوشانید و دوباره به مدت 30 دقیقه استراحت دهید و در همین حین برای مواد دستمالی، زرده تخم مرغ را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید تا گلوله شود و زعفران را به آن اضافه کنید.
مرحله 12: خمیر را آماده کرده و باز کنید
سپس مقدار کمی شیر به مخلوط بریزید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود سپس خمیر را با دستمال پهن کنید و سپس قالب را در فر گرم شده به مدت ده دقیقه و یک ظرف آب برای قرار دادن رطوبت در فر قرار دهید.
مرحله 13: پخت نان بابکا
سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید خمیر به مدت 30 دقیقه بپزد تا سطح آن طلایی شود سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط بگذارید تا خنک شود و سپس بابکا را بپزید و با احتیاط از قالب خارج کنید.
مرحله چهاردهم: بابکا را تزئین کرده و سرو کنید
سپس بابکا را در ظرف مناسبی بریزید و به اندازه دلخواه برش دهید و برای صبحانه به سلیقه خود با کمی عسل یا شکلات پخش کنید و روی آن را با گردوی آسیاب شده تزئین کنید و از این کیک خوشمزه با چای نوش جان کنید.
5
1